ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

25 Temmuz 2018 Çarşamba

Ey, Türkiye Başkanı!

Elbet bir o gün vardır!
Ben Yüce Allah'a inanıyor ve güveniyorum.

Din üzerinden güçlenerek siyasi güç ve para ve benzeri elde edenler, elde etmek için çalışanlara; tüm güçler sahtedir. Ve sahte güç kim ve kimlerde olursa olsun Başarı gerçekleşmez!

Beyoğlu Belediyesi çöken bina ile ilgili gerçekleri gizleme melidir. Bilinen bir gerçek o da şu ki Sayın, Arda Turan'nın siyasi ilişkileri iş hayatına nasıl yansıyor? Ve benzeri sorular çoğaltılır ama gerçekler ortaya çıkarılmalı ve gerçek sorumlu kişiler her kimse kanuni olarak gereği yapılmalıdır. Vali ve Kaymakam, Türkiye Cumhuriyeti Başkanlığına sürükleyen Beyefendi dahil Devlet tarafından çok iyi araştırılmalı ve gerçekler ortaya çıkarılmalıdır. Artık Türkiye Siyasetin kurguladığı bir oyun sahnesi olma malıdır.

Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oynanan oyunların başında İslam dini olması beni sadece üzmüyor ayrıca kızdırıyor...
Sahtekarlar! Allah adına vaatler, konuşma ve Peygambere iftira ve yanlış ithamları, türlü türlü yalanlar ile insanları etkileyen sahtekarlar; aptal değiliz! Elbetteki toplumu avuçlarıyla döndürerek ve halkın nezdinde itibar kazanan sahtekarlar! Türkiye Cumhuriyeti halkını dönüştürme çabanız halk fark ettiğinde boşa çıkacaktır. Allah'a dua edin ki Halk sizin tuzaklarınızı bozsun...  Siz inanmasanız da sahte güçler güç değildir.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok sağlam bir yapı gibi yıkılmayan olmalıdır. Terör ile mücadele doğru olarak tam yapılmalıdır. ve de kin ile yürüyerek toplumu dönüştürmeye çalışanlara fırsat dahil vermemeli Türkiye Cumhuriyeti Devleti. O din ile başlayan tatlı olarak sunulan sözlere kanmayan bir Devlet gibi özgür ve cesur, bağımsız, tarafsız, kuşatılmamış içten...
(öyle yöntemler var ki taş atmıyor attırıyor hem de zehirli dili ile.  ve dahası...)

Allah'a hamdolsun ki her şeyi hakkıyla tam bilir Allah.

Bu yazıyı çok acayip yazmak da olabilirdi ama bu yeterli şimdilik.

Allah'a hamdolsun. Elhamdülillah!
Hakkıyla tam her şeyi çok iyi bilen Yüce Allah'a hamdolsun.
Ben bilen bir insan değilim.
Bu yazı: Yalan ve yanlış, hatalar, eksiklikler, çeşitli hatalar da içerebilir. Özür dilerim.

Hiç yorum yok: