ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

9 Haziran 2019 Pazar

2- Adem ve Havadan...

Adem ve Havvadan...
İşte bunu anlayabilirsek çok geç olmadan anlayacağız.
Kavga etmeyi ve ayrımcılığa son verirsek eğer anlayacağız Rahman ve Rahim Yüce Allah tarafından yaratılmış Adem ve Havvadan olduğumuz gerçeğini.

Ülkemiz Türkiye Cumhuriyetine Siyaset giriş yaptığından beri unuttuk!..
Sevgi ve Saygı değerlerini. Merhaba selamını. Birçok güzel değerleri.

Sayın, Uğur Dündar çok önemli ve iyi gazeteci olduğunu da unuttuk ve insan olduğunu da. Siyaset içimizin hücrelerinde sinsice mikrobunu bırakırken unuttuk sevgi ve saygıyı. Uğur Ağabeyi ve tüm sanatçıları, Tiyatrocular, Şarkıcılar, Gazeteciler ve tüm farklı meslek çalışanlarını da unuttuk.
 Kendi komşumuzu unutmuşuz ey Ahali!

Siyaset bütün mükroplarıyla bizi ele geçirmiş.. Ayrımcılık başlamış. A partili iyi C partili kötü veya tam tersi.

Artık şu pis mikrop Siyaseti def edelim ve kardeşçe, insanca yaşayalım Türkiye Cumhuriyeti içerisinde.

Bu Siyaset mikrobu öyle bir şey ki; Yalan ve Haram içerir. MENFAAT VE ÇIKAR DA İÇERİSİNDE VARDIR.  Sevgi ve Saygı içermez. Küfür, Şiddet, KİBİR VE EN TEHLİKELİSİ VE SİNSİ OLANI KİN İLE ÖFKE DENİZİNDE YÜZMEK! VE GİZLİ PLANLAR YÜRÜTMEK. İNTİKAM ALMAK İÇİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAZ! vb.

Hatırlatayım! Hatasız ve kusursuz, günahsız bir insan yoktur. Aramayın!
Hatalardan ve kusurlardan bir tek Yüce Allah Münezzeh. Bu size şeytani bir yola sevk edecek o çirkin cesareti vermesin... (Yalanı ve Şiddeti, Cinayeti sevimli gösterir aman ha uzak durun Şeytani cesaretten ve Şeytanın her şeyinden!)

Yüce Allah'a hamdolsun.
Elhamdülillah.
Her şeyi en iyi bilen ve hakkıyla çok iyi bilir Yüce Allah.
Allah'tan başka İlah ve Tanrı yoktur.
Ben hiçbir şey bilmiyorum. Asla bilen bir İnsan ne de bay harika hiç değilim.
Ben hiçbir kimseyim.
Ben bir hiçim.
Ben bir hiç!
Özür dilerim.



Hiç yorum yok: