ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

1 Mayıs 2024 Çarşamba

Bir Mayıs Öncesi

Rahmetli Anne kuzusu Edanu'un belediyenin ihmali yüzünden vefat etmiş küçücük Edanur.
Bu vefat sonrası Anne Türk vatandaşı oluyor.
Anne yıllarca kötü şartlarda çadırda yaşam mücadelesinde iken hiçkimse tarafından değil kamu ve kurumlar, kaymakam ve vali tarafından da görülmemiş. Edanur bir belediyenin ihmali yüzünden vefatı basında haber olunca Erdoğan esti ve gürledi İmamoğlu ise sorumlular cezalandırılacak demiş basına.

Erdoğan ve İmamoğlu asıl sizler de sorumlusunuz. İstifa eder misiniz?

Edanır'un vefatının ardından Türk vatandaşlığı onaylanan bir Anne var bu ülkede. Belki diyorum ya ibret alınıp doğrular hızlıca yapılırsa sokaklar da hurdacılar olmaz ve herkesin iyi yaşam hakkı, iyi ve doğru eğitim hakkı, iyi maaş alma hakkı, kamu ve kurumlardan iyi ve hızlı hizmet alma hakkı, vali ve kaymakamın vatandaşın dilekçelerini okuma hakkı, vesaire bu haklar bir an evvel insana güzelce sunulursa ülkemiz kalkınabilir.

*************

1 Mayıs Bayramı nedir?
Sol ve sağ partilerin bayramıdır.
Sendikalar ise siyasidir.

Emek siyasetüstü olmalıdır. Zaten 1 mayıs emekçinin  bayramı hiç olmadı.

farzedelim ki Ülkemizi sol lider yönetse bile Erbakancılar yine Taksim için duvar örecekler. Bu maalesef böyledir. Her gelen syasetçi halktan ve emekten yana hiç olmadı ki.

Bir mayıs günü toplu ulaşım bazı iller için ücretsiz oluyorken neden hergün 24 saat ücretsiz toplu ulaşım yok. Para aslında var ama Erdoğan'a göre yok. 

********

Ankara Büyükşehir Belediyesinden Ankara ilimizi tanıtan büyükşehir belediye logosunu değiştirecekmiş. Erbakancılarla yan yana yürüyen M.Destici derki buna eleştiri olarak biz hititler torunu değiliz der. 
Halbuki Destici Osmanlı olmadığın halde Osmanlı torunu demiyor musun? 

Osmanlıcılık, İslamcılık yapanlar hem ülke içinden hem de ülke dışından gelen halkın parası onların kasasına girdi. Ve ne oldu? Zenginlik ve refah hayatları yaşarlar.

Osmanlıcılıktan ve İslam dini ile paraya kavuştular. 

*********

Allah için herkes dürüst ve doğru olsa Türkiye Cumhuriyeti Halkı kalkınabilir. 

Ülkemizi Halk Yönetmelidir.


Hiç yorum yok: