ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

1 Mayıs 2024 Çarşamba

T.R.T 60 Yıl.

Bu ekran görüntüsünün alıntılandığı Web site URL:
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Halit_K%C4%B1van%C3%A7

Türkiye Radyo Televizyonu T.R.T 60. Yılı kutlu olsun!

Rahmetli Halit Kıvanç ile T.R.T'mizi hatırlamak ve birçok vefat etmiş kimileri şehit olmuş  T.R.T çalışanlarını rahmetle anıyorum. Değerli büyüklerimiz ile T.R.T'mizin 60 yılını anma ve sonra kutlamasını yapmak istedim.

Bilinmesi gereken tarih gerçekleri susumaz! Erdoğan ve Erbakancıların ve diğerlerinin verdiği zarar T.R.T'nin her şeyine müdahale ettiler. Ne mi oldu? Erdoğan T.R.T'mizin sahibi oldu. Zaten Erdoğan'nın sahip olmadığı ne kaldı ki?!

Ülkemize siyasiler tarafından verilen zararlardan biri de T.R.T'nin 60. Yılı halkatan uzak kutlamasıdır. Kümelerin neden devletimize sahip olma isteğini dahil her şeylerini  kınıyorum. Özgür bırakın devletimizi yahu! Babanızın ne de kendinizin değildir Devletimiz.


Hiç yorum yok: