ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

1 Aralık 2018 Cumartesi

Ticari Orgazm...

Yüce Allah Kadın ve erkeği yarattı... Adem ve Havva Mübarek Atamız... ( Atamız: Çok eski zamanlarda Türkler; Anne ve babaya Ata dermiş.) (eğer yanlış hatırlamıyorsam.)

Mustafa Kemal Atatürk ile eğitim ve öğrenim hayatımıza girdi. Atatürk sonrası eğitim ve öğrenim, bilim vb. geliştirilebilir olsaydı kalite de olacaktı...  Ve 'Ticari ürünlere muhtaç belki olmayacaktık'.

Düşünsene; Petrol 'Siyah Altın'.
İşte bu siyah altın öyle bir şeydi ki insan olarak başka çözüm yokmuş gibi inandık, inandırıldık, aldandık, aldatıldık, çünkü; cahilliğimizi zekalarıyla attıkları mermilerle insanı vurdular etkileyici dilleri ve zekaları idi kurşunlar.  Bu siyah altın Arap halk için bir hediye idi Yüce Allah tarafından verilen/ikram edilen. Ama, Yüce Allah Sanatı boşa yaratmadığı gibi bilimi de boşa yaratmamıştır.
İnsan, araştırmalı ve nasıl yararlanılması ve nerelerde vb sorulara cevap araması gerekti. .......

Ne mi oldu? Petrol, vazgeçilmez  olmuştu artık.
Ticari menfaat bilime kelepçe takmış ve bilim artık paranın gücünde bir zindanın içinde bir tutsak.

.......

Günümüz de yeni yeni yapılan araştırmalar Rabbimiz Allah'ın sözlerini, anlattığını  teyid ediyor ve böylece gizlenen gerçek açığa çıkmaya başlamış oldu. küçük küçük ve kısık sesini birazcık duyabilir ses ayarına geliyordu; bu da Küresel Isınma ve Geri Dönüşüm ile çözümsel fikirleri ile...

.....

İnsanı tek veya bir kaç enerji kaynağına muhtaç hale getirmek ne kadar da doğru olabilir ki?! Ticari menfaatler yüzünden ne bilimden, sanattan ne de hayattan nasıl bir hikmet çıkarıp da tabiata ve
insanlığa fayda sağlanabilir olsun? Hem fayda olmalı hem de hayattan lezzetler almalıydık ki eşlerimize hediyeler sunabilelim. Örneğin; Romantik sahil yürüyüşüne ne dersiniz! Hem hayata faydalı olurken lezzetler alarak yaşamımızı daha iyi hale getirebilirdik. Vb.

......

Yıllar önce Türkiye Cumhuriyetinde Cinsellik; Fuhuş ve Pornografi filmler ile girişini yaptı. Oysa günümüzde hala Orgazm olamayan ve bunu ticari ürünlerle gidermeye çalışan insan sayısı hiç de azımsanmıyacak kadardır.

Yazının başlarında bahsettiğim gibi Merhum Atatürk eğitim ve öğrenim hayatımız için bir şeyler yaptı ama bugün hala geliştirilemedi.. ve ne yazık ki, çözüm hep ticari ürünlerde aranmakta ve sağlıklı mı, güvenli mi vb. soruları cevapsız kalmaktadır. Maalesef ticari çıkarlar yüzünden ciddi sağlık sorunları, çevre kirliliği, vb. tehlike göz ardı edildiğinde çok büyük sorunlar Mars'a taşındığında dünyadan bir fark olacak sanmak hayal olur.

.......

kadın ve erkek herkes mutlu olmalı ama ticari ürünler sahte mutluluk sunan bir sahtelik!.

Dünya kirlendiğinde sanıyor musun Mars temiz mi kalacak?

Not: Bu yazıyı yazmadan evvel duygu yüklendim veya yüklemesi yapıldı bana. Anlatayım:
Ticari ürünlerin satışını yapan bir web sitesinde bazı teknolojik ürünlere bakıyordum. Ürün görselleri gözümün önünde akıyorken kendimi birden bire cinsel ürünlerin sayfalarında akarken akışta buldum. (Bu işten para kazananlar gizli sanıyorlar ama  sır, sır değildir.) Tabiki de pazarlama diyelim ama öyle bilsinler. Cinsel bir ürün için yazılan bir kadın müşterinin yorumu beni duygulandırdı. Ve bu yazı oldu. TÜrk Milleti olarak her şeyden geri kaldığımız gibi sahte bilgi verene hep muhtaç olduk. Yalana inanmıştık, inandırılmıştık çünkü.

Din istismarı, duygu sömürgeciliği, sahtelik, her türlü sömürü vb. siyaset dahil bizi aptal bir hapishanenin mahkumu yaptı!

Allah'a hamdolsun. Elhamdülillah!
Doğruyu Yüce Allah daha iyi bilir. Ben asla her şey dahil bilmiyorum.
Bu yazı: Yalan ve yanlış, çeşitli hatalar da içerebilir. Eksik bilgi içerebilir. Vb. Vs. Özür dilerim.

Resim: Bir resim uygulaması ile yapıldı. Google Play Market içerisinde birçok uygulama var.

Hiç yorum yok: