ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

5 Temmuz 2019 Cuma

insan oğluyuz!

Türkiye Cumhuriyetinde Boğaların kızdırılıp birbiriyle güreştirilmesi (dövüş türülmesi) nasıl da yanlış ise, Matadorların yaptığı farksız değildir.

Boğalar ve Horozlar, tüm hayvanlar canlıdır. Para ve zevk uğruna yıllardır ülkemizde ve İspanya'da zulüm devam etmektedir. Balinaların yemek için öldürülmesi farklı mı? Yemek için Yüce Allah insanlar için uygun rızklar yaratmış olduğunu unutmayalım. İslam konusunda bilgisizlik maalesef önümüzdedir. Para ve zevk uğruna insana ve tabiata zarar vermek ne derece doğru? CİNAYET değil mi? Aslında.


Türkiye'de Yaban arılarının arıcılar tarafından öldürülmesi bir CİNAYET değil mi?
Terörist PKK'nın kendi çıkarları uğruna kendi kürt kardeşini öldürdüğü gerçeği varken CİNAYET ve Tecavüz masum olur mu?

süslü kelimeler ile ZULÜM ve CİNAYET masumlaş tırılıyorsa İsrail de haklı mı?
A.B.D. haklı mı? Avrupa haklı mı?

öyleyse kim haklı gerekçeler ile CİNAYET işleme serbestliğine Yasal bir kılıfa bürünecek?.. Yani; ne cinayet işlensin ne de zulüm yapılsın.

Her canlı yaşamayı hak eder. Ancak islam asla zulüm ve cinayet dini değildir.
Zulüm ve Cinayet meşru değildir.

İslam: hem hayvanlara, tabiata ve insanlara en gerçek kanunun nasıl olacağını ve uygulamasını çok iyi anlatır. İnsanların ve tabiatın, hayvanların da hakları vardır. Zulüm ve Cinayet çok büyük yanlıştır. Doğru bilgiler Kur'an içerisinde mevcuttur.

Biz insanlar Sevgi ve Saygıyı yitirmeyelim.

Yüce Allah'a hamdolsun.
Elhamdülillah!
En gerçeği hakkıyla en iyi ve eksiksiz tam bilen Yüce Allah.
Ben hiçbir şey bilmiyorum.
Ben hiçbir kimseyim.
Ben bir hiçim.
Ben bir hiç!
Özür dilerim.

Hiç yorum yok: