ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

27 Mart 2022 Pazar

Savaş ve Enflasyon

Haber içerikleri yayınlayan web sitelerinden bir manşet okudum.

Ukrayna vatandaşlarından bir kısmı Ülkemizin Antalya iline yerleşmek için kiralık evlere yönelmişler. Kiralık evler yoğun talebe kira artışı olarak yüksek rakamlara evrilmiş.

Antalya ilimiz aldığı talebe yüksek kira ücretleri olarak ev sahiplerinin yüzünü güldürmüş.

Yahu Vicdan nerede?

Savaştan kaçmış insanlar bir ev kiralamak istemiş ama fiyatlar çok pahalı.

İşi ve eğitimi, hayatını Ukrayna'da bırakmak zorunda kalan insanlara bir tokat ta bizim insanımız atmış! bu ne Açgözlülük ve fırsatçılık!..

Ukrayna vatandaşlarının geleceği belirsiz iken Açgözlüler kiraları artırıyor yahu!

Ukrayna'lı halkın yerinde biz Türkler olabilirdik. 

Bu Savaş değil Rusya'nın Ukrayna'yı işgali ve bu işgal eğer başarılı olursa diğer Ülkeler de huzurlu olamaz. Belarus ve diğer ülkeler huzuru bulamaz. Bu açık ve nettir.

Putin'den sonra gelecek liderlerin yapması gereken işi de Putin'den bir farkı olmaz. 

Bu çok Eski Liderlerin bir vasiyeti gibi bu Putin'in yaptığı.

Ama Putin aklını kullansa ve vicdanen bu vasiyeti işleme koymaz idi. 

Benim görüşüm böyledir. 

Bu savaş değil İŞGAL. Rus İşgalidir.

Rus halkına çağrım; kendi ülkenizde huzur istiyorsanız kendiniz barış ve sevgiyle akıllıca yönetin ülkenizi. Eğer liderler diyorsanız o sizin bileceğinizdir ama ben derimki; ülkenizi onlar değil siz yönetin barışçıl ve akıllıca olarak. 

Türkiye Cumhuriyetini Halk yönettiğinde ne fakirlik olur ne de sömürü... Terör bile bitecektir veya Terör besin kaynaklarını kaybedecektir. Terörün besin kaynaklarından birisi cehalet ve cahil halktır.

Daha önceden yazmış ve tekrardan yazayım;

Enflasyon canavarı yoktur. Bu enflasyon canavarı sömürgecilikten ve açgözlülükten beslendiği için o aptalların uydurması olan bir bahanedir. Bahaneler ise yalan.

Savaş ve enflasyon, kominizm, sağ ve sol siyaset, kapitalizm vb. Bunlar insan ürünüdür.
Eğer biz insanlar aklımızı doğru kullansaydık siyasetçiler değil de kendimiz ülkemizi yönetirdik. 


Hiç yorum yok: