ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

11 Ağustos 2018 Cumartesi

Küresel İyilik

Belki bir süre sonra iyileşeceğim. İnşallah. 'Küresel Isınma'nın etkilerini sel ve köprülerin yıkılması gibi olumsuzluklarını basın üzerinden görmekteyiz. Fakat tabiat ve canlılar için, insanlar için bazı öneriler:
Şehir ve köylerde, ilçe merkezlerinde  insanlar ve canlılar için ücretsiz sağlık taraması yapılabilir. Devletin yetkilileri ve sivil toplum örgütleri ile işbirliğiyle; tabiat ve canlılar, toprak, araştırma, kontrol ve hastalık tedavisi, toprağın durumu analiz ve kontrolü yapılabilir.

Yani hem insanlara hem de tabiata bir iyilik belki Küresel Isınma bir Felâket olmaması için. insanoğlu yakıp yıkmak yerine nasıl kurtarılır, yapılır, inşa edilir vb sorulara cevap bulmak gerektir. Adalet ve Merhamet, haklar çöp kutusuna atılmış bir atık olmamalıdır.
Artık insanoğlu dünyanın yalancı yüzü için servet harcayan ve aklını ziyan eden de olmamalıdır.

şu yalan dünya şeytanın insanı tuzağa düşürdüğü bir yeryüzü olmasın artık. Yalan dünya olabilir ama ya iyilik hiç olmayacak mı? Haydi artık iyilik için çıksın para, zeka, vicdan...

Allah'a hamdolsun. Elhamdülillah!
Yüce Allah her şeyi çok iyi bilir. 
Ben bilen bir insan değilim.
Bu yazı: yalan ve yanlış, çeşitli hatalar da içerebilir. Eksik bilgi de içerebilir. Doğru bir anlatım ve yazı da olmayabilir.
Özür dilerim. 

Bu yazıyı yazan ve yayımlayan:

 Mr. Murat YAZGI

İmaj: Mr. Murat YAZGI

İstanbul, Türkiye Cumhuriyeti

Hiç yorum yok: