ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

11 Eylül 2018 Salı

Haciz

Sayın, Demet Akalın ve Okan Kurt çifti hakkında her ikisini tanımayan bir kimse olarak bir yazı yazmak istedim. Çünkü magazin gündeminde Haciz ve Boşanma kararı var. Bu nedenle ben bir şey yazmak istedim. Haydi okuyun!

Demet hanım çok ünlü şöhretli bir hanım. Okan bey ise nakliye şirket sahiplerinden bir patron.

Demet ve Okan beyi bir teraziye koymanız terazinin iki kolundan sadece bir kol çok ağır çeker ve diğer kol ise çok hafiftir. Elbette ki terazide ağır çeken taraf Demet hanım olacaktır. Okan bey ise terazide hafif kalacaktır.

Okan beyi böyle bir çerçeve içerisinden baktığım üzere anlıyorum. Okan bey her ne yaptıysa ve kimlerle ne tür ilişkiler kurduysa bile bir çözüm oluşmamış ve oluşturulamamış. Çünkü terazi bir türlü dengelenememiş. ve haciz de geliver miş...

Şöy le de bi'düşün; ya 3 Türk Lirasına almak yerine o 10, 100 vb katı fiyatla satılan bir şeyi almak zorunda. Maalesef ucuz alınan bir şey göze batmasın diye... Kolay değil ekonomik bir dengesizlik var. Ve ülkemizin yiğitleri bunları aşmak durumunda ama hiç de kolay değil.

Okan bey ve Demet hanımın  boşanma kararı hacizden hanımefendiyi ve evlatlarını korumaktır.

Okan bey Yeşil Çamın o yiğit aile babası gibidir. O yiğit aile baba eşini ve evlatlarını, ailesini korur ve kollayan merhamet sahibi cesur insandır. İşte Okan bey için o yiğit aile babası denilebilir. 

İştiriz ki Hacizli bir şey bedava da olsa dahil alınmaz. Benim önerim ise; Okan bey ile anlaşıp rızasını almak ve kendisinden haczedilen her nevarsa satın almak ve Okan beye vermektir. Okan bey işlerini yapabilsin borcunu çalışarak ödeyebilsin.
Anlaşma gereği her ne olursa   olsun Okan beyin rızası alınmalı ve helalleşme olmalıdır. Bu Okan bey için gibi görünse de her haciz sıkıntısı yaşayan her kes için bir öneridir. Ancak diyanet yetkilisine veya iyi bir bilen bir kimseye danışınız.

Bekar insanlara şu tavsiyesinde bulunayım; denklik önemli ama yine de iyi bir bilen kimseye danışınız. Gönül rızasını almadığınız bir kimseyle evlenmeyin. Çocukların ve eşlerin rızası alınmalıdır. Rıza almak önemlidir. Lütfen iyi bir islami bilgisine sahip bilen bir kimseye danışınız. Her türlü konu insanların ve tabiatın da rızası varmı diye bi'sorulsa harika olurdu ama siz yine de iyi bir islam bilginine danışınız ve her türlü konu da.

Herkesin ve evsizlerin de Allah yardımcısı olsun. Amin. İnşallah. Çünkü siyasetçiler ülkenin sorunlarını görmezden gelmesinler artık.

Sagı değer hanımefendi Demet Akalın ve Saygı değer eşi Okan Kurt'tan özür dilerim. Hakkınızı helal ediniz veya siz bilirsiniz.

Yüce Allah'a hamdolsun. Elhamdülillah!
Her şeyin en doğrusunu Yüce Allah daha iyi bilir. Ben bilen bir insan değilim. Diyanete veya iyi bir bilen bir kimseye danışınız. Lütfen.

Bu yazı: yalan ve yanlış çeşitli hatalar da içerebilir. Eksik bilgi de içerebilir. Gerçek dışı bilgi de içerebilir. Özür dilerim. isterseniz hakkınızı helal edebilirsiniz. Benden herkese helal olsun.

Bu resim mobil uygulama ile Murat YAZGI tarafından yapılmıştır.

Hiç yorum yok: