ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

18 Nisan 2019 Perşembe

Yerel Seçim Golü

Tunceli Büyükşehir  Belediye Başkanı Sayın, Fatih Mehmet MAÇOĞLU ve Tunceli ilimizin harika insanlarını Tebrik ediyorum.

Öneri: Sayın, Tunceli Büyükşehir Belediyesi Başkanına bir istirhamım; Türkiye Cumhuriyeti yazısını Tabelada görmek isterim. Örneğin: T.C. Tunceli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı. Diğer bir önerim ise, T.C. Belediyenin Resmi Web sitesinde de yer almalıdır. Görünür olmalıdır.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın, Mansur YAVAŞ ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın, Ekrem İMAMOĞLU'nu Tebrik ederim.

AKP'den seçilmiş başkanlara ve seçimini yapmış Millete saygılı ve adil olmasını istirham ederim.

Artık devir:

1 - LÜKS VE BOLLUK İÇİNDE SARHOŞ İNSANLARI GÖRMEK DEĞİLDİR.
2- HAKSIZLIK YAPMAMAKTIR.
3- KAMU VE KURUMLARDA KADROLAR OLUŞTURMAK DEĞİLDİR.
4- ADAMINA GÖRE MUAMELE DEĞİLDİR.
5- PARAYI VER DÜDÜĞÜ ÇAL DEĞİLDİR.
6- HARAM YEMEK DEĞİLDİR.
7- ADALETSİZ OLMAK DEĞİLDİR.
8- GÜÇ İLE ORAYA ŞUNU KOYMAK DEĞİLDİR.
9- GÜÇ; RAKİPLERİ KORKUTMAK VE SİNDİRMEK İÇİN DEĞİLDİR.
10- VAKIF VE DERNEKLERİ ZENGİN ETMEK VE YÖNETİMİNDE BULUNUP DEVLETİN İMKANLARINI VE PARASINI GÜCÜNÜ KENDİNİZE BÖYLELİKLE İYİ BİR GELECEK İNŞA ETMEK VB.  DEĞİLDİR.
11- İFTİRA ATMAK DEĞİLDİR.
12- SİYASET İÇİNDE VE SİYASET DIŞINDA KENDİSİNE İYİ BİR GELECEK İNŞA ETMEK DEĞİLDİR.
13- KANUNLARLA DEVLETİ İŞ YAPAMAZ HALE GETİRMEK VE POLİS ARAMASINDA DEVLETİ ZALİM GÖSTERMEK DEĞİLDİR.
14- DEVLETİ SÖMÜRMEK VE HALKI ENFLASYONA, PATRONA ATMAK DOĞRU DEĞİLDİR.
15-HALKIN KAFASINI YILLARCA, GÜNLERCE MEDYA ÜZERİNDEN ÜTÜLEMEK DEĞİLDİR.
16- HALK DİLENCİ DEĞİLDİR ADALET İSTİYORUZ!
17- MEDYA ARTIK İŞİNİ YAPSIN. SİYASET DEĞİL VE SİYASET İLE KAFALAR ÜTÜLEMEYİN!
18- SANAT VE İNSAN, HAYAT VB. KONUŞULMASI GEREKİR.. SİYASET İLE DEĞİL.
19- SİYASET VE SİYASİ ŞOV  DEĞİL, HİZMET OLSUN.
20-  SİYASİ AŞKLAR VE ÇIKARLAR UĞRUNA HALKI KURBAN ETMEYİN! HALKI APTAL YERİNE KOYMAYIN! HALK İLE DALGA GEÇMEYİN!
21- SEÇİM SONUCUNU LÜTFEN ARTIK DOĞRU OKUYUN.
21- KELİMELER İLE OYNAYARAK VE HALKIN PARASIYLA VE DEVLETİN İMKANLARIYLA HAZIRLANAN VE  YAYINLANMASINI SAĞLADIĞINIZ O ŞOV FOTOĞRAFLAR, VİDEOLAR İLE GERÇEK GİZLENEMEZ!..
 21- AY YILDIZ BİR ÖRTÜ DEĞİLDİR. BAYRAKÇILIK DA BİR KANDIRMACA. (MESLEK İNSANLARINA YAZILMADIĞI İÇİN ÜZERİNİZE ALMAYINIZ. BAYRAK ÜRETEN VE SATAN İNSANLARA SAYGILIYIZ.  KONU SİYASİLERE. )

BU 21 MADDEYİ SIRALADIM. AK PARTİNİN BAŞTA YÖNETİCİSİ OLAN Sayın, Cumhurbaşkanı R.T.Erdoğan'a ve AK PARTİLİ MİLLET VEKİLLERİNE, AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM SİYASİLERE. SİYASİLERLE İLİŞKİLİ PATRONLAR VE S.T.K' LAR DA DAHİLDİR.


H.D.P İÇİN; EVET BU SEÇİMDEN MUTLU ÇIKABİLİRSİN AMA HER ADIMINI LÜTFEN DOĞRU ATMALISIN. SANA NASIL GÜVENECEĞİZ VE İNANACAĞIZ?..
EVET! BANA KALSAYDI EĞER;  H.D.P SİYASİ PARTİ OLARAK NE TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE NE DE ÜLKEMİZDE OLMAZDI... YA HAPİSTE OLURDU YA DA ...... . SİZE İNANABİLECEK MİYİZ? GÜVEN DUYABİLECEK MİYİZ?


AKP İSE; O 3 BAVUL BANA İSMİNİ KOYDUĞUNUZ VE TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK İLAN ETTİĞİNİZ FETÖ' YÜ ANIMSATTI. İŞARETLER... DÜNDEN BUGÜNE YAPILAN DEĞERLENDİRME İSE; YA GİZLİ BİR ÖRGÜT OLDUĞUNUZ YA DA C.H.P ve D.S.P PARTİSİNDEN VEYA İLGİLİ KİŞİSİ/ KİŞİLERİNDEN İNTİKAM ALAN VE VEYA  HESAP GÖREN BİR GİZLİ OLUŞUM GİBİSİNİZ. KİN VE İNTİKAM İLE ARACINIZ BOZULUYOR, FARKINDA MISINIZ?..
Sayın, Merve KAVAKÇI hanıma alelacele makam verişiniz de değerlendirme içerisindedir.
Birlikte yürüdüğünüz arkadaşlarınızı medya önünde saldırmak ve onları hırpalamak ile başınız göğe mi erecek sanıyorsunuz? bu bir tavsiye: kin ve kibir, intikam, hırs, haram vb. sizi yer bitirir...

iki tebrik: H.D.P VE A.K.P Bu her iki partiyi tebrik ederim.

kimilerine göre bu seçim bir gerçek veya yalan. halkın seçimine saygı duymak gerekir.

Not: H.D.P ile ilgili anlatılan boş bırakılan yere siz istediğinizi ekleyin.
Artık şov zamanı değildir.
doğru işler yapılsın.  Sayın, Gazateci Abdullah DİLLİPAK'ın yazdığı yazıları okuyabilir ve böylece farklı yazarlardan da yazılar okumuş olacaksınız.  sadece SABAH veya SÖZCÜ Gazatesi okumakla olmuyor. Farklı şeylere ihtiyacımız var. YouTuber olarak uzunca bir süredir YouTube Web sitesinde video yayınlayan kardeşimiz Sayın, Ruhi Çenet'e teşekkür ederim. Ve size de tavsiye ederim, Tunceli Büyükşehir Belediyesi Başkanı ile bir gün geçirmek isimli videoyu izleyin. Bir Belediye Başkanı nasıl olunur, izleyin.

BİZ TÜRKİYE CUMHURİYETİYİZ. OMUZ OMUZA BİR MÜCADELE VERDİ ATALARIMIZ FATİH SULTAN MEHMET HAN VE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İLE. ( Bir ekleme yapayım. 19 Nisan 2019 tarihli bir ek: Kiminizin Atası başka yerde ve safta olmuş olabilir ve veya çok yorgun hasta da olabilir. Kim olursak olalım Atalarımızın safı, dini inancı vb de dahil ne olursa olsun hasta da olabilir hiç fark etmez! Biz Türkiye Cumhuriyeti olalım. Ülke hepimizin. Artık iyi şeyler yapılırsa RAKAMSAL DEĞİL GERÇEK KALKINMA OLUR. Günümüzde ülke yönetenlere bakılırsa ülke kalkınıyor diyorlar. Oysa gerçek bambaşka.  Ne fark etti A.K.P? Artık doğrular yapılsın. )
ARTIK, KAVGA VE KİN, İNTİKAM, ÖFKE BİTER Mİ? bitirin de kucaklaşalım!.. lütfen yalan ve haram olmasın.

Allah'a hamdolsun.
Elhamdülillah!
Her şeyi en iyi bilen Yüce Allah.
Ben hiçbir şey bilmiyorum.
Ben hiçbir kimseyim.
Ben bir hiç'im.
Ben bir hiç!
herkesten özür dilerim.
elbette hatalar, yalan ve yanlış vb olabilir.

Hiç yorum yok: