ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

7 Aralık 2021 Salı

Ekonomik Kriz Türkiye 2

İlk yazıma ektir. 

Coranavirus ile başlayan fiyat artışları bugün Ayçiçek yağ fiyatlarını uçurdu...

Bu fiyat artışları nasıl bu yüksek değişken ve hareketli oldu?  Geçmişe dönmek anlamak için. Yakın bir geçmişte domates ve sonrasında limon vb. Tarım ürünlerinin fiyat artışları olmuştu. Bugün inanılmaz rakamlar görüyorum.

Tayyip Devleti ne amaçla kurdu bu Tarım Kredi Kooperatif marketlerini! Çözüm üretilmeyecekse ne diye var o zaman Tarım Kredi Koop. Marketleri? o marketlere bile gitmez oldum. Halkı mutlu etmek için kurulmuşa hiç benzemiyor o marketler.

Halkı vurarak halk üzerinden Tayyip efendiyi vurmaksa bu çok aşalık bir pis iş! 
Siyaset, zaten "çıkar dünyası". Halkın canına okuyanlar çok aşağılıksınız! bu yanınıza kar kalmaz efendiler!

Ülkemiz Tarım ve Hayvancılıkta çok iyi olmasına rağmen hep bir pahalı oldu et, süt ve yumurta... ve işçiler ve emekliler küçücük ücretlere muhtaç edildi ve Siyaset ne yaptı? Ne mi yapacak? Maaşlara hep küçük zamlar yapılmasına öncülük etti ve teşvikle.

Halk hakettiği mutluluğu yaşayamadı ve  hiçbir siyasetçi mutluluk yoluna girmek istemedi.. hayatın mutluluğunu sahte güçle ulaşan siyasiler yaşadı. Halk hiç yoktu. Millet bahçeleri sadece görüntü ve bahçelerde tüketilen elektriğin bile faturasını söke söke halktan alan siyaset varken mutlu hiç olur mu halk?

Ülkemiz sadece rakamlarla büyür o kadar.
Fatura hep halka kesilecek. siyasiler sevinmesinde ne yapsın!

Allah'a hamdolsun. Elbet bu yalancı sahte mutluluk son bulacak. İnşallah.

Halk için şunu ifade edeyim ki; Allah'tan ümid kesmeyin. Bunlar son bulacak. Umutlar Allah'a bağlanırsa hayırlıdır. Birileri ümit satıcısı ve sizler onlara bağlanmayın ve inanmayınız! Allah daha hayırlıdır.

Şunu da ifade edeyim ki;
Ne Astroloji ne de Kahinlik, Medyumluk, Büyücülük ve Cincilik bunlar sadece paranızı alır veya sizden başka şeylerinizi de. Oysa Allah gaybı bilir ve geçmiş, gelecek tüm bilgileri de. Allah size çok daha yakın ve çok daha hayırlıdır. Onlar tövbe ve iman etmedikçe ateş ile yanacaklar! bu korkunç bir azap!  iman ve tövbe ile Allah'a geliniz.









Hiç yorum yok: