ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

12 Ekim 2018 Cuma

Bir numaralı gündem

Türkiye'nin bir numaralı  gündemi Suudi Arabistanlı Muhalif Gazeteci Cemal Kaşıkçı. Ülke gündemi, basının bir numaralı ana maddesi olmuş.

Aslında çok çok eskilere gitmeden birkaç yıl öncesine kadar gündemi sol siyasetin  belirlediği gündem vardı ülkemiz de. İlk Sol siyasetin zavallı ve (zihni karıştırılmış ve patronlarına itaat ettirilen)  çocuklarının eline tutuşturulan yumurtalar vb. şeyler vardı atması için başka bir siyasi düşüncenin, partinin üzerine atmak için. Çünkü onlar zavallıydı o sol siyasetin çocukları. Nasıl o çocuklar zavallı olmasın ki! Ne düşünen ne de sorgulayan değillerdi. Onlar patronlarının istediğini yapmak üzere programlanmış zavallı çocuklardır. Sol siyaset sokağı işaret ettiğinde şiddet içeren filmin sözde kahramanları olarak algıların algısı ve pazarlama aracı olarak da kullanılan.

Sırasıyla Cumhuriyet Mitingleri ve Gezi Parkı olayları tertiplenen patronların sahte şovu idi. Ve o zavallı çocuklar kullanıldığını anlayamıyorlar. 

Benim işte burada teklifim:
Biz olalım!  Kendi aklımızla. Kendi fikirlerimizle. Kendi emeğimizle. Kendi çözüm önerimizle. Kendi zihnimizle. Ay yıldız bayrağımız ile Biz olalım. Ne Türkçülük, Kürtçülük, Osmanlıcılık, Atatürkçülük, Solculuk, Komünizm, Sosyalizm, Kapitalizm, Emperyalizm vb. şeylerin, düşüncelerinin, ideolojik fikirlerin üzerimizdeki baskısını ve zihnimizin zincirlerini kırmak ile başlayalım. Ve işte Biz! olalım.

Artık gündemimiz tabiat ve halkın mutlu olmasını sağlamak ve tarihe adımızı altın harflerle yazdırmak olsun Biz olarak. Ülkemizin adı şanlı Türkiye Cumhuriyeti veya şanlı Türkiye olsun. Hiçbir şeyden,  ölüden dahil ve yaşayan kişilerden medet ummayan olalım. Yani sadece Biz olmak. Sen ve ben, siz farkı olmaksızın.  Biz olalım. Patronların kuklası değil Biz olalım. Artık patronluk yok! Biz var.

Birçok yazım var ve okuyun kararınız ne olursa olsun birbirimize düşman olmayalım.

Allah'a hamdolsun. Elhamdülillah!
Yüce Allah daha iyi bilir herşeyi. Ben bilen bir insan değilim.
Bu ve tüm yazılarım dahil, her türlü benimle ilişik her şey: Yalan ve yanlış, çeşitli hatalar içerebilir. Eksiklikler olabilir. Çok da doğru olmaya bilir. Bu adres çok iyi ve doğru olmaya bilir. Ben insan olarak, sanıldığı kadar harika ve zeki olmaya bilirim. Özür dilerim.

Hiç yorum yok: