ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

4 Ekim 2018 Perşembe

Neler oluyor Türkiye

Yüce Allah'a hamdolsun.
Elhamdülillah!

Yüce Allah'a şükürler olsun.
(Uzun yıllar sonra) Bugün sahaya inen denetim
 elemanları görevlerini yapmaya başladıysa bu Yüce Allah'ın sayesinde, yaptırdığı, gücü ve kuvveti ile oluyor bilginiz olsun.
Ancak İktidar Partisi  doğru düzgün duruş sergiler ise daha iyi olabilir belki. Tam bir gerçek denetim değilse bile belki umut verici...

Ak Parti iktidar olmuş ve çoğunluğun oyunu almış olmasına ve iktidar olarak ülke yönetiminde bulunmasına rağmen muhalefet partilerin toplam oy oranları ve oy sandığından çıkan tüm oylar; Ak Parti ve Muhalefet ve diğer olarak bakıldığında bir mesaj vardır Sayın, Erdoğan'nın ifadesi ile  "Göklerden bir Karar vardır"...  Unutulmasın, Ak Parti Geçtiğimiz seçimde birkaç parti ile ittifak yaptığı halde oyunu artırması yine mümkün olmadı.

Kanaatimce her siyasi parti doğru düzgün duruş ortaya samimi olarak konulsa belki iyi günler çok uzak ve zikzaklı, dolambaçlı, kıyıdan köşeden geçilmeden iyiliğe yaklaşma olabilirdi.

Sayın, Erdoğan bir konuşmasında demek istiyor ki: FETÖ halkın silahı ile halkın üzerine ateş açtı.
Peki, Erdoğan! şöyle sizin tabirinizle ifade edersek;
Siz Erdoğan! Halkın parasıyla lüks yaşamadınız mı?
İstediğin kişileri Millet Vekili yapmadın mı? İstediğin kişilere makam vermedin mi?
Halkın parasıyla çeşitli şovlar yapmadınız mı? V.b gibi.

Halkın ve Tabiatın mutlu olması için doğru işler ve doğru icraatlar yapılamaz mıydı?

Şöyle bilgi vereyim.
Kim gelirse gelsin halkın parasıyla masraflar yapacak ve
bu harcamalar şov için olacaktır.

Benim düşüncem de; Herhangi bir siyasi düşünce ve ideolojik felsefe dahil yok. Artık anladım ki, siyaset ve siyasetçiler olmasın. Siyaset bir aşk gibi...
Tutkulu bir kör aşka dönüşebiliyor. Sağırlık da var.
Torpil maalesef ülkemizin bir sorunu bunda halkında payı var. Biliyorsunuz.

Ne Osmanlı, Atatürk, Komünizm, Sosyalizm, Sağcı anlayış, Solcu anlayış, Kürtçülük, Milliyetçilik, Türkçülük, Emperyalist, Kapitalist, Dincilik ne de ideolojik bakış açısını dahil red edelim yani kendi fikrimiz, görüşümüz, kendi aklımız v.b ile kendi ülkemizi hep birlikte ileriye güzelce kalkınma ile yürüyelim ve koşarak taşıyalım.
(Hakaret ve aşağılama içermiyor olduğunu fark edin.)

Yani diyorumki: Halkın yaşadığı ekonomik sıkıntılar ve çeşitli sorunlara çözüm unsuru sanılan siyaset halktan yana çözüm merkezli; siyasiler dahil değildir. Halkı katogorilere ayırmak yok. Ayrımcılık yok.Sen ve ben yok. Biz var. Bölünmüşlük ve parçalanmışlık yok.

BİZ VAR. Bütün bir elma gibi. (dil ve din, ırk, ... vb gibi ayrımcılık yok.) (Terörizm, haram, devlet içinde kadrolaşma, torpil v.b de yok) (ne var? Cevap: İnsan ve Tabiat mutluluğu var! Ve BİZ var.)

İş yapılıyor görüntüsü verip halkın parasını çarçur etmek de yok. İş güzerlik ve oraya, şuraya eleman yerleştirme de yok! BİZ var.. Kendi aklımızla ve kendi tarihini yazacak nesiller olsun ve BİZ ile oluşsun. 


Ekonomik sorunlar en büyük sorunumuz ise; Ne merhumlardan, tarihten, siyasilerden, ideolojilerden, siyasetten, kişilerden, paranın ve siyasi gücünden dahil ne de Lenin ve Marksis düşüncelerden dahil hiç bir kimseden, hiçbir şeyden dahil medet ummayalım.

Allah bize yeter. Hep birlikte kucaklaşıp iyi bir etkileşimle ahenkli yürürüz. ülkemizin tek bayrağı Ay Yıldız'dır.

Hep birlikte ülkemizi ileriye taşıyabiliriz.

Just Do It - Sadece yap

Yüce Allah'a hamdolsun.
Elhamdülillah!
Yüce Allah çok daha iyi bilir her şeyi. Ben bilen bir insan dahil değilim.
Bu yazı ve benimle ilişkili her şey: Yalan ve yanlış, çeşitli hatalar da içerebilir. Eksik bir yazı olabilir. Doğru olmaya bilir. V.b Özür dilerim.

Not: Dincilik nedir? Cevap: (benim tanımım) İnsanları aldatan. Allah ve Peygamber ile aldatan (kandıran veya yanlış bilgilendiren) 

Siyaset ise; (kendi tanımım) 'çıkar ve menfaat' dünyasıdır.

Katil ve zalim örgüt PKK siyasi sularda yüzer. Ve FETÖ, Adnan Oktar (gazeteler doğru bilgilendirmişse ) (siyasi sularda izleri vardır.)  işte dincilere örnekte denilebilir. Hz. Muhammed (s.a.v) Elçimiz ve Peygamberimizdir. Ama onların dediği gibi 'efendimiz' (bildiğim kadarıyla) asla değildir.

Bu görsel fotoğraf:
Mr. Murat YAZGI
Fotoğraf bilgisi ise;
Hemen bu yazının altında (önceki yazı) Neler oluyor başlıklı yazıda okuyun.

Hiç yorum yok: