ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

26 Ekim 2018 Cuma

Ne anlatayım size?!

Türkiye Cumhuriyeti Çoğunluğu Müslüman bir ülke.
Her gün ve her yıl ezan sesi ile güne başlama ve gün sonu. Yaşanmaktadır. Aralıksız.
Her nedense yoksulluk hep devam ediyor. Devam ettiriliyor.
Kur'an sayfalarında; Adalet ve haklar, fitre ve zekât ile ilgili birçok bilgi var Müslümanlar ve insan için. 

İnternet üzerinden yayımlanan gazetelerde çıkan bir haberde  Ak Partili genç bir kadın Milletvekilinin genç yaşta emekliliğine övgüler yağdıran gazete manşetlerinde bir haber idi. Ak Parti' ye muhalefet eden partiler Sn, Erdoğan'ın ve Ak Parti'nin elini öpmeli. Çünkü hayatınız kurtuldu! Yüksek maaşlar ve yasal birçok hak, devlet imkânları vb. gibi şeyler var. Hem Ak Partililer yaşadı hem de muhalefet!

Dün Cemaat bugün FETÖ. Cemaatin etkin ve etkili olduğu dönemde hiç bilmediğiniz işler döndürülüyordu. Bir bakmışsın ki ilk kez TV ekranlarında haber bülteninde bir Dernek boy gösteriyor.
Ve şimdi: Ak Parti döneminde
Çeşitli dernekler ve vakıflar boy gösteriyor. Yine halkın hiçbir şeyden haberi yok.

A.K.P döneminde; İmzalar atılmış. Camiler yapılmış. Külliye (saray) yapılmış. Ve neler neler yapılmış ve yapılacaklar da sırada. Yine halkın haberi yok.

Sözün kısası: Allah'tan korkun!
Bir gün siyasi ve türlü şovlar son bulacak. İnşallah. Eğer olursa ne iktidar ne de muhalefet olacak! Artık bu siyasetin (parti ayrımı yapmaksızın) sonu gelecek. İnşallah.

Artık adaletin ve hakların çöpe atıldığı günler çok geride kalacak ve ülke tarihinin sayfalarında olacaktır. İnşallah.
Allah çok güçlü. Her an gerçek güzel günler gelebilir veya belki bir gün bir vakitte an sızın gerçekleşebilir. Veya bir bilinmezlik.

Halkı aptal yerine koymak son bulacak. İnşallah.
Her türlü haksızlık ve sömürü
son bulacak. İnşallah.

Kıyamet kopacak...
Cennet ve Cehennem...

Allah'a hamdolsun. Elhamdülillah!
Her şeyi en iyi bilir Yüce Allah.
Ben bilen bir insan değilim.
Hatasız ve kusursuz, günahsız da değilim. Özür dilerim.

Hiç yorum yok: