ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

1 Ekim 2018 Pazartesi

Bizim gündem

Sonbahar ile birlikte Moda hakkında yazmak isterdim ama hayatın gerçeğine bir buket çiçek yazısı yazmak daha iyi.

Bu kriz olsun-olmasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti halkın yanında olması gerekir.
Bir bakıyorum Erdoğan ve hükümeti; patronlar ve ekonomik yönden iyi durumda olan bazı vatandaşlara  çeşitli kolaylıklar sunmuşlar. Bunlar: Borç yapılandırma, kredi seçenekleri, İmar Barışı, Evlilik kredisi, Bedelli Askerlik, ucuz konut v.b gibi.

Halk ne zaman düşünülecek?
Bunlar halk için ücretsiz olamaz mıydı? Neler: İlaç ve Sağlık hizmeti, Hukuki danışmanlık hizmeti, Toplu Ulaşım, Doğalgaz, Elektrik, Su, İnternet, Telefon, Muhtarlık hizmetleri, Vatandaşlık işlemleri ( Kimlik çıkartma ve yenileme v.b. gibi.), Müzeler,  Belediyelerden çeşitli konulardan ücretsiz yararlanabilmek ( Nakliye, taşıma, seyyar satıcılık, pazar içinde satış yapabilmek için yer tahsisi v.b gibi.), İşkur ve Kosgeb'ten ücretsiz destek.

Sayın, Erdoğan Sosyal Devlet vurgusu yapar ama Devlet halk ile değil ki!.. Neden?
Cevap: Tüm siyasetçilere çağrıdır. Cevap sizde.

Halkın parası ile Mercedes'e binenler halkı anlayabilir mi?

Sözün kısası:
15 TEMMUZ 2016 GÜNÜ BİR FETÖ DARBESİ İDİ. VE SONRA O TEŞEKKÜR VAR MI DİYE HEP ETRAFA BAKARIM. MARKET FİYATLARINDAN, ÜRÜN KALİTESİNDEN, FATURA MİKTARLARINA, SATICILARIN DAVRANIŞINA, VALİLERİN NERELERDE KİMLERLE NE GİBİ FOTOĞRAF VERDİKLERİNE, VALİLERİN SOSYAL İLİŞKİLERİNE, SİYASİLERİN KİMLERLE NE GİBİ SOSYAL İLİŞKİLERİNDEN TUTUNDA BİR DAVETTE GİYDİĞİ ELBİSENİN FİYAT ETİKETİNE V.B.GİBİ.

NEYSE. BELKİ BİRGÜN GERÇEK BİR TÜRKİYE CUMHURİYETİ OLURUZ..

ELBET BİR O GÜN VARDIR!..

HALK OLARAK YALNIZ KALMAK İSTEMİYORUZ.

Bugün kü Sözcü İnternet gazetesinde şu dikkat çekici haber vardı. Şöyle ki: Trans bir Mahkumun ameliyatını devlet karşılayacak mış. Yahu ülkemizin devleti neden ben/biz buradayız demiyor? Eşcinseller, Trans bireyler ve herkes elbette ki hizmet alacak ama biz halk olarak neden yalnızız?

İnsanları kategorilere ayırmak,  listelere göre muamele, ayrımcılık, v.b. gibi.
Millet Bahçesi halkın parasıyla yapılacak birçok yapılmış yapı ve parklar, saray (külliye ), belediyelerin kültür merkezleri,
V.b. gibi. İnsanlar insandır ama bu sahte dünya kimseye kalmamış ki!

Allah'a hamdolsun. Elhamdülillah! Herşeyin en doğrusunu Yüce Allah çok daha iyi bilir. Ben bilen bir insan değilim. Gerçekten ben insan mıyım? Türkiye Cumhuriyetinde sadece bir fakir vatandaşım.

Bu yazı ve tüm yazılarım, internet üzerinden her şeyim ve tabii ki de ben: Yalan ve yanlış, çeşitli hatalar içerebilir. Doğru ve inandırıcı olmayabilir, ve benzeri gibi. Özür dilerim.

Hiç yorum yok: