ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

6 Şubat 2022 Pazar

Blok ADS - Reklâmı Engelle!


Blokada 5S

Bu uygulama ücretli ve ücretsiz kullanım ile reklâm engelleyici. 

No ADS

Adı üzerinde reklâm engelleyicidir.


Ve Blokada 5S ve No ADS VPN vari çalışır. Ekranın en üstünde küçük simgeler ile birlikte anahtar simgesi görülür. Bu anahtar simgesi çalıştığını gösterir. Bu her iki reklâm engelleyici DNS içeriyor.

Bitdefender VPN

Ücretli ama ücretsiz reklâm ve 200 MB VPN hizmeti veren bir VPN hizmetidir. 
Bitdefender security ürünü bir hizmetdir.

Proton VPN

Proton VPN ücretsiz 3 farklı konum içeren VPN hizmeti varken reklâm engelleme ise ücretli özelliklerin içerisinde yeralır. 

Proton VPN gibi uygulamalar reklâm engellemek için ücretli özellikler içermektedir.

Bu anlattığım ürünler reklâmı ister internet sitelerinden isterseniz oyun ve uygulamalar olsun-olmasın hepsini engeller.

bu size internete bağlı bir cihazdan reklâm engelleyerek diğer işlerinizi de yapma fırsatı verir. ve oyun oynarken reklâm izlemediğiniz gibi e-posta kutunuzu kontrol edebiliyorsunuz. Cihaza gelen bildirimlerden haberiniz olacak ve oyununuz kesintisiz devam edecektir. 

Elbette ücretli ve ücretsiz seçenekler vardır. Siz tercihi doğru yapınız. Tüm her şey! Örneğin; güvenli mi? Gerçekten doğru mu? vb. Sorulara açık ve net cevap varsa ve güvenli ürünlerse kullanın.

Not: Google Play Store mobil uygulamasının arama çubuğuna reklâm engelleme programı yazın veya listelenenler içerisinden seçin. 

Bu anlattığım reklam engelleyici No ADS ve Blokada 5S bir tarayıcı eklentisinden çok fazlası ve reklâm engelleme programı tanımı içerisinde yeralır.

Blokada 5S ve No ADS asla tarayıcı eklentisi olmadığı gibi tarayıcı da değildir. Kısaca,  her uygulama ve tarayıcıda ki reklâmı engeller.

VPN'ler de reklâm engelleme özellikleriyle donatılmışsa çok güçlü  💪 olduğunu unutmayınız! Ancak ücretli yararlanırsanız kısacık sürmez işleriniz.

Hiç yorum yok: