ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

23 Şubat 2022 Çarşamba

Rusya ve Ukrayna

Gördüğünüz bu fotoğraf haber web sitelerine düşmüş. Beni duygulandırdı.

Ukrayna'dan bir sığınaktan veya bir köümürlükten çekilmiş bir manzara değil de endişenin ve korkunun fotoğrafı olmuş. 

Rus Lider Putin'i kendi matematiğimle anlatayım. 

Eğer bizim ülkemizde doğu bölgesi ayrı bir ülke olsaydı evet Putin'i anlardım. Kürdistan hayalleriyle Kürt vatandaşlarımızı kandıran HDP ve PKK ülkemizin doğu illerine Kürdistan bayrağı çekse idi çok sert karşılık alırdı. 

Ancak Ukrayna PKK gibi değildir. Hele hiç değildir. PKK bir katil terör örgütüdür. Ve kandırdığı Kürt ve Solcu vatandaşlarımızın da katilidir. PKK sadece Türklerin değil Solcunun ve Kürtlerin de katilidir Saygıder insanlar. 

Masallara ve kahinlere inanmayınız!..

Nasıl buldunuz matematiği mi? 

Putin aslında barışçıl çözümle çözerdi ama dediğim dedik. 

"Sen doğru yapmadın Putin".

Ben Rusya'da daha adil ve dürüst seçimler olsun isterim ki ne Putin ne de benzer icraatleri olan insanlar veya zihniyetler gelmesin artık. 

Rusya barışçıl ve barıştan yana politika üretecek ve izleyecek lidere ihtiyacı var. Veya Rus halkı kendisi yönetsin ülkesini ama barış ve adaletli.

Savaşın hiçbir kimseye faydası yoktur.

Ülkemizde sorunları doğru çözmesi gereken halktır. Ve Halk ülkemizi yönetmelidir.

Barış için bir yazımda liderler sorunları çözemiyorlar ise bir futbol maçı ile çözümü bulmalarını tavsiye etmiştim. Şart değil ki fotbol, diğer spor branşlarından herhangi bir ve satranç gibi çeşitli oyunlarla da çözüm aranabilir. Hem çözüm hem de iletişim bakımından bence en barışçıl yöntemlerdir bu anlattığım yöntem.

Barışa Evet ama Savaşa Hayır!

Bu yazı: 22 Şubat 2022 ve gece itibariyle saat: 00.22
İstanbul, Türkiye Cumhuriyeti

Hiç yorum yok: