ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

18 Şubat 2022 Cuma

Yuvarlak Masa

Siyasi gündemi basından takip etmişsinizdir. Veya bilgi sahibisinizdir.

O yuvarlak masa da HDP gizli imiş algısından çok ev sahibi genel başkan K. Kılıçdaroğlu'nun basın mensuplarının önünde konuşması HDP gizli ortak mesajı veriliyor.

Halbuki HDP Ak Parti genel başkanı dahil tüm siyasi partiler bilir ki HDP PKK terör örgütünün siyasi sözcüleridir.

"Gerçek at nalı gibi At ayağında değil, Siyasilerin Alnına çivilenmiştir".

istenilse PKK katiline  büyük darbeyi HDP'li vekillerin hapse atılmasıyla ve kanuni olarak siyasi ve hayali haklarının ateşte yakılması ile büyük darbe PKK katilinin ölümle pençeleşmesine gebe olunduğunu biliniz. Bu harika bir haber olurdu basın manşetlerinde. Eğer gerçek olursa.

Neyse.

Yuvarlak masa temiz ve iyi niyet, huzur, kalkınma, mutluluk vb. İçerse idi yuvarlak masanın eksik kişilerinden Mustafa Sarıgül,  Muharrem İnce ve Mehmet Sevigen Ağabey mutlaka olurdu. Olması da gereklilik değil haktır. 

Eğer siz dürüstseniz ve karanlık ilişkileriniz yoksa niyetiniz ve hayata atıldığınızda şüphesiz, şüpheye mahal vermeyen sözler ve kanunlarınız, uygulamalarınız vb. olacak ise.

AKP genel başkanı ve Bahçeli ne demişti hatırlayınız.

%7 indirim. Bu kendi büyükşehir belediyeleri için bir talimat. 

Akıl ve vicdan nerede? Hem kendini Devlet gören Erdoğan bu %7 indirim açıklaması ve talimatı ile aklımızla alay eden medyası ile gurur duyabilir.

Düşünün Devlet denildiği takdirde kamu ve kurumlar ile Devlet olmaktadır.
Ülkemizin Devleti Tayyip devleti ve diğer örgütler ile birlikte Devletimiz devlet değil devletçik olmuştur. Farkında mısınız?

TMO bile vatandaşa 99 TL. Bir fiyat ile Ay çiçeği yağı satmıştır. Bu nedir? Devletimiz değil devletçik satmıştır.
Halbuki T.M.O "Kara gün dostu" idi".

Tarım Kredi Koop. Marketleri bile Devletimizin parası ve imkanı ile kurulduğu halde hem sinek avlıyor hem de AKP'li şahıs tarafından yönetiliyor. Ve o şahıs 62, 500 TL. Bir maaşa zam ile artılmadıysa çalıştırılıyor. 

Devlet bizim bildiğimiz Devlet değildir Türkiye Cumhuriyeti halkı.

İnşallah o hayırlı gerçek güzel günler gelecek. İnşallah.

Ülkemizi ve Dünyayı Peygamberlerimiz yönetsin ya da halk yönetsin kardeşlerim ve halk.

Eğer siyaset olacaksa lütfen HDP değil, Mustafa Sarıgül ve Muharrem ince ve diğer siyasiler olmalıdır Türkiye Büyük Millet Meclisinde ve  ülke yönetiminde de.

Eğer siyasetçiler olacaksa; şahsi düşüncemde asla Erbancılar ve Tayyipçiler, HDP yoktur. zaten Erbakancılar ile Tayyipçilik diye bir ayrım yoktur. Farkında olunuz. Ayrı da olsalar bile aynı kümenin içindeler aslında.

Herşeyi Allah daha iyi bilir.
Eğer bir karar değişikliği yapmaz isem benim kararım hiçbir siyasi partiye oy vermemek. Yani boş zarf veya geçersiz oy ile. Siz insanlarında böyle bir hakkı var.

İyi düşünün! "Yağmurdan kaçıp doluya tutulmak var"...

Biz halk olarak ülkemizi kendimiz yönetirsek daha doğru olacaktır.

Her şeyin en doğrusunu Yüce Rabbimiz Allah çok daha iyi bilir.
Ben hiçbir şey bilmeyen bir hiçim.

Teşekkür;

Tarkan Tevetoğlu'na diyorum ki Allah sizden ve ailenizden razı olsun. Çok teşrkkür ederim. Ayrıca da sizden ve ailenizden özür dilerim.

Tarkan'ımızı  yeni şarkısı üzerinden eleştiren millet vekillerine bir eleştiri de ben yapayım.

Tarkan'ımızın alnından öpüp madalya vereceğiniz yerde eleştiriyorsunuz da düşünmüyorsunuz ki! Lideriniz sizden her istediğini neden kolaylıkla alıyor şimdi anlıyor musunuz? Bana bile teşekkür etmeniz gerekecek. 





Hiç yorum yok: