ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

9 Nisan 2018 Pazartesi

Farkında mısın?

Avrupa (bazı Avrupa ülkeleri) ve A.B.D, İsrail, Rusya.
Nasıl tanımlıyor terör örgütü PKK/YPG teröristini: Kürt muhalif ve Kürt Grup, Kürtler vb . Dikkat ettiniz mi? Kürt olarak tanımlanıyor ve basına verilen demeçleri okuyabilir ve video haberlerden dinleyebilirsiniz. 

Şöyle düşün:
PKK/YPG bir terör örgütü içerisinde farklı ülke vatandaşlarından ve dini inançtan, dili de farklı insanlar var. Onları da Büyük Devletlerinin yaptığı Kürt tanımı ile o örgüt içindeki yabancılar yok sayılmıyorlar mı?

Türkiye'de Komünistler/SOL ile çok iyi ilişkiler içerisinde bulunmuş zamanında bu terör örgütü PKK/YPG. Onlar bile Büyük Devletler tanımında yoklar ve tüm o herkesi de Kürt tanımı ile tanımlıyorlar.

Yani, PKK/YPG içerisinde olan-olmayan, herkesi ve Kürtler dahil, Büyük Devletlerin tuttuğu şemsiye altında her kesi eşit görmeleri sizce ne anlama gelmektedir?

Büyüklerin Dünyasında onlar için ne ise sen o sun!..
Haydi düşün ve anla!

Büyük Devletlere hizmet etmek (Onlar için cinayet işlemek, uyuşturucu satmak ve üretmek, kötü işler yapmak vb. ve onlar için zalim olmak ) kimseye fayda getirmeyeceği aşikardır.

En Hayırlı Yüce Allah. İslam son din Yüce Allah'tan bir lütuf.

Not: Farklı bir tarzda yazabilirdim ama yanlış yerlere çekilmesini istemedim. Ve yanlış anlaşılmasını da.

Suriye'de yaşananlar bir film değil gerçek!..

Yüce Allah Zalimin yanında değildir. Allah doğruyu daha iyi bilir. Ben bilen bir insan değilim. İslam dinini seçmeye bilirsiniz ama bu terörizm ne zaman bitecek? bazı insanlar; terör örgütünün ve büyük devletlerin kuklası olmaktan ne zaman çıkacak ve yanlışı terk edecek?

İster Allah'a inan veya inanma iyi ve faydalı işler yap... Allah insanlara, tabiata faydalı olup iyi işler yapanları sever.
Müslüman ol veya olma iyi işler yapabilirsin. Allah herkesin rızkını verir. Sen iyi işler yap!

Hatalar olabilir. Özür dilerim. Allah gerçeği çok iyi bilir ve zalimler kaybedecektir.

Hiç yorum yok: