ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

28 Nisan 2018 Cumartesi

Türkiye'de bir Tepki!

Sayın, Abdullah Gül eski cumhurbaşkanı. Emekliliğe ayrıldığından beri kendi yol arkadaşlarının ve yakın medya organları, yazarlar, program konukları tarafından kendisine yine bir tepki daha var.. Öyle böyle değil bayağıdır ve üstelik psikolojik baskı ile yapılan (bilinçsiz, bilinçli)  bayağı bir yüksek tepki var Sayın, Abdullah Gül'e.

Lider diyor ya! "Beraber yürüdük biz bu yollarda"... Yahu, senin arkadaşın değil mi, Lider efendi ve yandaşları?

Yine bir seçim var Türkiye Cumhuriyetinde ve Sayın Gül gıyabında konuşanı çok oluyor. Daha ağız açmaya kalkışa ki bir beyzbol sopası kalkıp-iniyor sözü hoyratça bir müdahale ile Sayın Gül'ün dudaklarını kapatıyor. Bu ne hadsiz! Dünden beri Sayın Gül çok haksızlığa susmak ya zorunda kaldı veya konumu gereği, ya da sustu. Ama Sayın Gül'e kendi arkadaşlarının ve yandaş medya dahil yaptığı beni insan olarak kızdırmış, üzmüş ve düşündürmüştür.

Düşündüren konulardan birisi:
Acaba ortada nasıl bir 'SIR' var? Düşünsene.Gıyabında çok fazla konuşuyorlar ve üstelik müdahaleler, baskı, psikolojik baskı ve tehditkar üslup tavrı, ve benzeri.

Allah'a inanıyorlar ise bu nedir?

Kur'an Ak Parti tarafından  yazılmamıştır ey Lider ve onlar!
Farkında mısınız? Ak Parti geldiğinden beri Siyaset ve siyaset konuşuluyor güzel ülkemiz Türkiye Cumhuriyetinde.
.....................................

Diğer bir konu ise: Ünlülere yapılan tepki.

Ünlü birisi bir fotoğraf paylaşır kimi ünlüler de sosyal medyada birçok farklı içeriklerde paylaşır ve bu paylaşımların bazıları yüksek bir tepki alır bazı insanlardan. Tepkilerin yüksek seyretmesi, çıkışlı ve üstelik de İslam bir yanlışın örtüsü gibi haklı gerekçe ile sunulması, gösterilmesi İslam'a nasıl uygun olabilir ki Allah aşkına!

Yapılan yanlışların birisi; Allah ve Peygamber adına, Kur'an ve İslam adına Cehennem ve Cennet sunmak kimin ne haddine?!  Allah'a inanıyor iseniz, lütfen OKU! illa cevap vermeden evvel düşün sonra istersen şöyle de ünlü veya o kişiye; "Ben bunu doğru bulmuyorum" veya ne yazmak istiyorsan düzgün ve doğru yazını yaz. Lütfen hatırla. Peygamber Rabbimin Resulü  Mübarek Elçimiz... Efendimiz olmadığını da öğrenmiş oldun.

Tavsiyem şu: 24 Haziran seçim günüdür ama ben oy vermeyeceğim ve tüm adaylar ve Siyasi Partiler dahil. Ama sandıkta sen varsın ve karar senin olsun. 

Ahlak ve veya bir şeylerin zabıtası olmak yerine 'OKU' ile başlamak. Düşünmek ve anlamak... Hayra vesile olmak ister misin? Lütfen incitme!.. " Nefret ettirme". MERHAMET VE ADALETİ ÇÖPE ATMA... Ve benzeri.

Bu dünya ne bana ne de sana, sevdiklerine dahil kalmayacaktır...

Doğruyu Yüce Allah daha iyi bilir.  ben bilen bir insan değilim. Özür dilerim. Hatalar olabilir ve yanlışlar içerebilir.

Hiç yorum yok: