ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

7 Nisan 2018 Cumartesi

Neden biz bilmiyoruz?

AK-Kuyu = AK Parti
İşte bunu farketmek ODA TV Haber Sitesinin Yazarlarından Sayın, Soner Yalçın fark etmemi sağladı ve kendisine  Teşekkür ederim.

Ben de insanım mükemmel değilim.

Nükleer Projenin adı ne kadar da tanıdık değil mi?
Bir çok caddeye ve parka, Belediyelerin Kültür Merkezi yapılarına hep isimler verilir ve bu seçilen isimler çoğunlukla siyasi simgeler. Örneğin, İstanbul Maltepe İlçesinin Kültür Merkezi Prof. Dr. Türkan Saylan. (Hatırladığım kadarıyla, Sultanbeyli veya Sancaktepe olabilir. Veya) İstanbul Sultanbeyli İlçesinde ki Merkezin adı Prof.Dr. Necmettin Erbakan.

Halk olarak hiç bir bilgiye sahip değiliz. Bu arazilerin seçilmesinden yapının ne amaç ile yapıldığına ve isminin konulmasına ilişkin de hiçbir bilgiye sahip değiliz.

Kimi isimler değiştirilir ve yeni isimler ile adlandırılır.. antlaşmalar, İnşaatlar bi'orada, şurada..

Ve bir bakıyorsunuz Saray adı değiştiriliyor ve Küllüye olarak tanımlanıyor.. Yine bir bakıyorsunuz İstanbul Üsküdar İlçesinde ki Çamlıca'da Büyük bir Cami yükseliyor.. Bir bakıyorsun Yine Üsküdar da önceden yapımı bitmiş ve hizmete açılmış Marmara İlahiyat Fakültesi Cami ve Üniversite Kampüsü.

Ve bir bakıyorsun Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin memur maaşlarını ödediğimiz gibi ve makam şoförlerinin yüksek maaşı.. Türkiye'de ki makam şoförlerinin aldığı ücret ve diğer...

AK Parti'li Siyasiler çok kurnaz mı veya bilgisiz mi?

AK Parti halka sormadan kendi işini yapıyor. Ve Muhalefet istediklerini kendi gazetecileri üzerinden ve kimi zaman da dile getirebiliyor. Ama muhalefet istemedikleri aşikar gibi sanıyorum. Sahte gücü bulunduranlar HAYIR yanıtına tahammül edemezler.

Hangi siyaset halka soracak?
Parti ayrımı yapmadan cevap varmı?

Bu Halkın kasasından çıkan paralar siyaseti büyülüyor!..

Çok akıllıca hareketler yapılsaydı belki pahalılık ve yoksulluk olmayacaktı. Denetim ise daha doğru yapılacaktı. Patron işçilerin de insan olduğunu fark edecek ve çok iyi ücret ve haklar verecekti. Oysa patronları mutlu etmek için çalışan siyaset işçinin sigorta primini devlete yükleyerek patronları mutlu etmiyor mu?

Bu siyaset Türkiye Cumhuriyetinde artık olmasa...
Bu propagandalar, bu çözüm sunmayan zihniyet, denetimsiz imzalar, işler ve eğitim-öğretim yanlışları,  terör ile öyle-böyle yapılan gidişler ve gitmeleri vb.

Siyaset Türkiye Cumhuriyeti için  hiç iyi bir şey olamadı ve sen-ben olduk sadece.

Artık Ülkemiz Türkiye Cumhuriyetinde Siyaset olmamalıdır. Ve halk izin vermesin.. Hep birlikte Ülkemizi ve kendimizi kalkındırmak ve siyaset olmadan.
Benim görüşümdür.
Karar halkındır.

Yüce Allah'a hamdolsun!
Doğruyu Yüce Allah daha iyi bilir. Ben bilen bir insan değilim. Hatalar olabilir. Özür dilerim.

Hiç yorum yok: