ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

3 Haziran 2018 Pazar

Öl Siyaset!

Ben Ak Parti üyesi olmadığım halde Millet Vekili adayı Türkiye Cumhuriyeti Enerji Bakanı Sayın, Berat Albayrak  kısa SMS Siyasi seçim  mesajı gelmiştir mobil telefon GSM hattına. Bu GSM telefon numaramı ne kadar da kolaylıkla elde ediyorlar seçim propagandası için. Halbuki halkın belini büken faturalar için doğru çözüm üretilmesi daha iyi olmaz mı? Halkın hatırlanması hükümet için daha iyi olmaz mı? Yani, zoruma gitti. Halk sadece nedir onlar için! Halk siyasiler için sosyal güvence mi? Neredesin ey siyasiler?!

Şu siyaset ölsün! Halk; seçim günü değil her gün ve her saat, saniye hatırlanan ve hizmet edilen, hizmet alan olsun artık!..
................,.....................................

UBER artık olmayacak.. Öyleyse ben bilmiyorum diyen Taksici de olmamalıdır. Zorlu sınavı geçenler ancak Taksici, Dolmuş şoförü, Otobüs şoförü ve benzeri olmalıdır. Ve sınavda yüksek puan alan Toplu Ulaşım ve tüm  şoför adaylarına özel bir kimlik verilmelidir. Taşıtlar hijyenik ve kimyasal parfümün kokusu yerine temizliğin kokusu olmalı taşıtlarda. Sigara içen personel çalıştırılması olacaksa iş bittiğinde ve araç dışında içilmesi tütün mamülleri.

Bana kalsa Toplu Ulaşımı tamamen kaldırmak isterim ve halkın ekonomik olarak daha iyi duruma getirmek isterdim. Çünkü Dolmuş ve Toplu Ulaşım taşıtları halkın ömür çilesi...
Çocuklara bile uygun değil bu tüm toplu ulaşım taşıtları. Servis taşıtları da çocuklar için tasarlanan bir taşıt değildir.

Halkı ne siyasiler anlar ne de siyaset!

Siyasetçileri zengin etmek için çileli  ömür geçer yollarda, fabrikalarda, çeşitli sıralara kuyruk oluşturarak.. Kimi zaman tepeden bakanların bakışları ile ezilerek... Kimisinin alaycı ve veya üstünlük  tavrı altında ezilen halk birçok şeye susuyor ama siyasilerin seçim  için kullandığı ve nasıl olduğunu anlamadan senin GSM telefon numaran bulunuyor veya Devletin imkanları ile elde edilen telefon numaran seçim için propaganda aracı oluyor.. Halbuki ne Merhaba ile hatır sorma var ne de gönül almak var.. Zoruma gitti!.. Bunca şeye sus ve katlan ve onlar seni sadece seçim günü propagandaları için SMS Mesajları olarak hatırlamış...

Halbuki Ak Parti kanun olarak yasak getirmedi mi SMS Mesajlarına? Kendileri yasak çiğneyen oluyor hem de Devletin imkanları ile..

Halbuki Hükümet ve Millet Vekili olanlar seçime girmeden evvel istifa ettikten sonra adaylıklarını ilan etmeleri gerekmiyor muydu? İstifa etmeyenler varsa suç işlemiş olmuyor mu? Kanun Hükümet ve Millet Vekilleri için çok mu esnek? Yahu kanun tanıyan ve ezilen hep gariban mı olacak! 

Seçim çalışması için kanuni olarak istifa eden aday Basında görevliyken bulunduğu makam ile anılması, propagandası ve yapılması doğru mu? Seçim için istifa eden makam sahibi emir verme ve alma yetkisine sahip mi? Kamu ve kurumlarında gezmesi uygun oluyor mu istifa etmişse makam sahibi? Y.S.K açıklama var mı? Bilgilenmek..

Ey Siyaset! Öl artık siyaset!

Allah'a hamdolsun. Her şeyi en iyi bilir Yüce Allah. Elhamdülillah! Ben bilen bir insan değilim.

Bu yazı yalan ve yanlış, çeşitli hatalarda içerebilir. Özür dilerim.

Bu yazının yayımlandığı tarih ve saat bilgisi: 3 Haziran 2018. saat: 04.27 - 05.41 İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok: