ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

25 Haziran 2018 Pazartesi

Türkiye seçimini yaptı ve devamı var

Cumhurbaşkanı seçildi Türkiye!
Bu seçimin zaferi Sayın, Recep Tayyip Erdoğan'dır. Büyük bir çoğunluğun oyunu alarak seçilen Cumhurbaşkanı oldu Sayın, R.T.Erdoğan. 24 Haziran 2018 erken alınan seçim de Sayın, Erdoğan'ın zaferi ile sonuçlandı. Seçim yarışını kaybeden ise Muhalefet oldu.

Cumhurbaşkanı veya Cumhurbaşkanım bu iki hitap birbirinden farklıdır. Benim için en uygun hitap Sayın, Cumhurbaşkanı.

Tebrik ederim. Hayırlı olsun!

Gönül ister ki, Toplu Taşıma hiç olmasın herkesin evi arabası olsun... Gönül ister ki, en küçükten en büyüğüne kadar tüm  patronlar adaletli ve merhametli olsun. Duyarlı olsun... Parayı değil insanı ve tabiatı sevsin... Nezaketli olsunlar.

Siyasetçiler birleşsin siyaseti def etsin! Veya halk siyaseti def etsin!..

Toplu Taşıma olacaksa ücretsiz olsun.  Şoför esnafı saygılı ve nezaketli olsun..

Gönül ister ki; Halkın haklarına taciz ve tecavüz yapılmasın. Halkın da insan olduğu anlaşılsın... İşçiler köle değil insan olduğu anlaşılsın.

Ne Siyasetin, siyasetçinin, sermayenin, patronun ne de yerel yöneticinin ve Devlet memuru dahil; halk hiç bir kimsenin ve herşey dahil köle ve kölesi değildir.
Halk, aptal sanmayın!

İşte bu küçük şeyler düşünebilen ve hayata kurulmuş zindanları veya kafesleri parçalayıp insanları bu zulümden kurtarmak isteyenler için bir rehber veya öğüt veyahut rehber bir öğüt de denilebilir.

Gerçek doğrular ve gerçek hizmet eğer başlarsa belki Türkiye Cumhuriyeti Devleti ben veya biz buradayız diyebilir hem de hızlı ve akılcı ve benzeri.

Eve mutsuz dönmenin ne demek olduğunu Yüce Allah çok iyi bilir. Adalet ve haklar, merhamet v.b çöpün içinde olmasaydı bugün farklı olurdu, belki de..

Herkese sabrı tavsiye ediyorum.

Yüce Allah'a hamdolsun. Elhamdülillah!
Herşeyin en doğrusunu Yüce Allah çok iyi bilir. Ben bilen bir insan değilim.
Bu yazı; yalan ve yanlış, çeşitli hatalar içerebilir. Eksik de kalabilir. Özür dilerim.
 

Hiç yorum yok: