ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

10 Ekim 2018 Çarşamba

10 Ekim 2018 Tweet

10 Ekim 2018 günü Tweet'lerimden ikisi:

1) Gündem her ne olursa olsun;
kalbimizden sevgi eksilmesin...

2) Türkiye'de Sol ve Sağ vb. Siyaset özgürlükten bahseder, hatta ben bile, herkes de; Akıl ve Kalp, Aşk yoksa nasıl düşünür, nasıl yazar, nasıl konuşuruz? vb. İşte cevap: Yüce Allah'a hamdolsun. Yüce Allah'ın varlığına inanmak ve  Rabbimizi  anlayabilirsek belki biz insanlar için 'barış ve adalet, merhamet' imkansız değildir.

bu sözler: Mr. Murat YAZGI

Bu sözler: Twitter sayfamdan yayınlandı.

Not: Bu gün Türkiye'nin  internet gazetelerinde enflasyon ile  Topyekün bir mücadeleye ilişkin haberler okudum. Arzu ettiğim gibi değilse bile bu benim Twitter sayfamda 26 Ağustos tarihli bir tweet'im profilime sabitlemiştim. Ve ben o yazıyı serbest bıraktım. Yani profilden sabitlenmiş yazımı kaldırdım. Neyse. Yazım diğerleri gibi sırasında. Profilime sabitlediğim ve serbest bıraktığım yazım Topyekün mücadeleye küçük bir destek olsun amaçlıdır. İçeriğin kısaca konusu şöyle: Sayın, Erdoğan ve patronları protesto etmenin çağrısını yapan bir yazı. Artık sabitlenmiş değil diğer yazılarım gibi tarihli sırasında.

Yüce Allah'a hamdolsun. Elhamdülillah! Bu yazı ve her türlü bana ait şey: Yalan ve yanlış, çeşitli hatalar da içerebilir. Eksiklikler olabilir. Çok doğru olmayabilir. Ben de aptalın biri olabilirim.
Özür dilerim.

1 yorum:

jamesfo8376 dedi ki...

WONDERFUL Post.thanks for share..more wait .. … online gambling