ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

22 Ağustos 2019 Perşembe

Türkiye'de Kayyum

Türkiye Cumhuriyeti ülkemiz içerisinde doğu illerinden birkaçında H.D.P. isimli siyasi parti görünümlü PKK terör örgütünün ofisinden birileri yerel seçimlerde Belediye Başkanı olmuş. Makam ve mevkilerini kötüye kullanmış (iddia edildiği üzere.) ve böylece görevden Devlet tarafından alınarak H.D.P.'li Belediye Başkanları görevden alınarak Kayyum atamaları yapılmıştır. İddia odurki H.D.P. isimli siyasi parti PKK terör örgütünün partisidir.

Neyse. Onlarca deril varken neden H.D.P. siyasi partisi kapatılmaz ve yöneticileri, personeli kim varsa hapis veya idam ile cezalandırılmaz? Ak Parti yöneticisine ve Hükumete soruyorum.

Çünkü yasa kimler tarafından çıkartılır? Ak Parti Hükumeti ve sonra yönetici bey imzayı atar.

Kayyum atamaları doğru fakat çok eksiktir.

C.H.P. ve İmamoğlu rotayı şaşırmış.
Atatürk ile C.H.P., Kaftancıoğlu ve İmamoğlu arasında çok çok büyük fark vardır. Atatürk'ümüz ne solcu ne de kominist değildi. bu iyi bilinsin. Türkler ve Osmanlı padişahları dahil kominst değillerdir.
Allahu Ekber tekbiri ve birçok farklı inançtan insanın duası, sevgisi ve inancı ile Türkiye Cumhuriyeti oluşması ve kurulması; Yüce Allah'ın gücü ve kuvveti, yardımı ile bu günlere çok fazla badire, afet, savaş vb. atlatarak geldik hamdolsun.

Ak Parti kendini kurtarmayı bırakır ve yanlış atamaları durdurursa..
C.H.P. ve Ak Parti dahil tüm yasal olarak faal olan siyasi partiler kendilerine çeki düzen vermelidir. Türkiye Cumhuriyeti plan ve heveslerinizi bozar ve bozulacaktır.

Asıl gerçekler yapılsa idi ne mi olurdu? İDAM olurdu. Hem de gerçek İDAM. Yoksulluk ve Terörizm olmazdı. Kamu ve Kurumlar içerisinde siyasi atamalar olmazdı.
Devletin parası ve zekası, imkanları vb. Siyasete kurban edilmezdi. Halkın parası ile keyf ve şov, gösteriş yapılamazdı.

Yüce Allah'a hamdolsun.
Elhamdülillah!
Her şeyin en doğrusunu Yüce Allah daha iyibilir.
Ben hiçbir şey bilmiyorum. Bilen bir insan değilim.
Ben hiçbir kimseyim.
Ben bir hiç'im.
Ben bir hiç!
Özür dilerim.

Hiç yorum yok: