ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

24 Eylül 2019 Salı

Tehlike Büyük!

Sevgi Dili isimli ilk Hayata Merhaba yazım olmuştur. Bu ise ikinci Hayata Merhaba yazımdır. İnsan öyle şeyler yaşıyorki intihar etmemek için çabalıyor adeta... Allah'a hamdolsun. Bir şey farkettim onu da açıklayayım;
PKK, DHKP-C, FETÖ, Işid/Daesh vb. Örgütler dahil, Dış mihraklar; A.B.D. ve İsrail... vb. Ülkeler. Vb. Vs.

Bunlar Bomboş... Yani Ülkemizi Bölemez ve parçalayamazlar. Korkmayınız! Korkuyla da yaşamayınız!.. 

Peki nasıl olur?
Adalet, Sevgi, Saygı, Hak-hukuk, Merhamet çöp kutusuna atılırsa..
Halının altına bir sürü gerçek süpürülmektedir. Birçok insan göz yaşını mutsuzluktan dolayı akıtmaktadır. Göz yaşları mutsuzluktan akıyor.
Neden?
1) Çalışan insanlar az ücret alıyor.
2) İnsan haketmediği itham ile anılıyor.
3) Merhaba esirgeniyor.
4) Sevgi Dili iletişim olmayınca.
5) Batıl ve Haram, Yalan, İftira vb. Kıymetli olunca.
6) Haksızlık yapılınca.
7) İyilik değil, dedikodu yapılırsa.
8) Bencillik ve Cimrilik.
9) İnsan insana üstünlük taslarsa.
10) insan insanı çok kolay yargılarsa ve konuşma hakkı tanımazsa.
11) Bağırmak ile konuşmak farkı yitirilirse.
12) Kin ve Kibir.
13) Düşman yaratmak için çalışılırsa... (ilk maddeden aşağıya kadar okuyun. anlayınız)
14) Her türlü sömürü.

..........

Yani, bu maddeler size bir şey anlatmalı artık. Ülkemiz Türkiye Cumhuriyetinin yıkılışı bizim elimizden olacak. Gerçekler halı altına süpürülüldükçe!..

Yaşça büyük insanların ve Anne-Baba öğretilerinin hep doğru çıkacakmış gibi kendimizi inandırmayalım. Evet bazı şeyler eksik veya doğru olabilir ama tamamen olmayabilir de. Aklımızı işletmeli ve sırtımızı örgütlere, siyasi partilere, siyasetçilere, şekillere, şekilci insanlara dayamamalıyız.

Görüntü ve şekiller biz insanları aldatır kanmayalım.
PKK ve FETÖ vb. örgütler bizim sevinçlerimizden, üzüntülerimizden vb. nemalanmamalıdır. Bizler doğru olmalıyız... Eğrilik bizi bitirir... ( Mutsuzluktan akan göz yaşlarından çıktı FETÖ, PKK ve DHKP-C vb. Örgütler değerlendirmesi böyledir. Ancak üzüntü ve sevinçlerden nemalanmak ise kimseye fayda sağlamaz. ) Eğer çözüm gerçekçi olmaz ise Tehlike Büyük!..

.......

Yıllardan beri hiçbir şey değişmiyor. Biz sadece aldanıyoruz. Siyasiler makyaj ile renkli yapıyor sadece. Oysa gerçek halı altında kalıyor.

Belki bir gün o gerçek hayırlı gün gelir inşallah. İnsan insanı düşürmediği ve ağlatmadığı, tabiatın mutlu edildiği, gariplerin ve garibanların mutlu edildiği o gün o hayırlı gerçek gün.

Şiddetsiz ve kansız bir çözüm imkansız.. Ancak eğer Yüce Allah bize o hayırlı gerçek günü bahşederse veya lütfederse ülkemize.. Belki Türkiye Cumhuriyeti içerisinde herkes mutlu ve tabiatta mutlu olur. Şimdilik imkansız.

İnsan insana ve Kardeş kardeşe, Müslüman Müslümana neler neler yapıyor. Ah! Bir bilseniz! Çok göz yaşı akıyor. mutsuz olunuyor...
Bu çok eskiden beri var ve devam ediyor ve günümüzde bile var.

İçimizde ki, Tehlikenin Büyüklüğünü anlayabiliyor musunuz? Biz bize yaparsak ne olur, fark ediyor musun? Ne ülke kalır ne de hayat...

Allah'a kul olmak var ama Şeytana da kul olmak var. Öfke ile yanmak da var yakmak da.

Neyse.

Yüce Allah'a hamdolsun.
Elhamdülillah!
Her şeyin en doğrusunu sadece Yüce Allah bilir.
Ben hiçbir şey bilmiyorum.
Ben bilen bir insan değilim.
Ben hiçbir kimseyim.
Ben bir hiç'im.
Ben bir hiç!
Özür dilerim.

Hiç yorum yok: