ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

25 Ocak 2022 Salı

istifa imamoğlu!

Basın haberleri ve fotoğraflar doğru ise Sayın, Ekrem İmamoğlu anında istifa etmelidir ve hakkında soruşturma açılmalıdır.

Yabancı bir ülkenin konsolosu ile görüşüldüyse derhal ya istifa etmeli ya da görevden alınmalıdır. Vesaire.


Daha fazla yazmama gerek yok. 

Ha şu olur; PKK'lı HDP'liler İ.B.B.'nde işe alınmışlar ise bunun yolu Hem İmamoğlu'nun hem de C.H.P. ve itifak oluşturduğu partiler dahil H.D.P. ile birlikte siyasi partiler kapatılır ve parti genel başkanları dahil tüm kadro tutuklanmalıdır. Ve o PKK'lı H.D.P.'liler de tutuklanmalıdır. Ve iyi bir soruşturma açılmalıdır. Vesaire.

Bu Murat YAZGI'nın kanunu böyledir. 

Diğer konu;

Beyoğlu Belediyesi yurtta kalan öğrencilerin yemek sorununu çözmüş.

Ama vatandaşların mağduriyeti ne olacak? 
Örneğin, sokakta satış yapamayan insanların elektrik, doğalgaz vb. Faturasını ödeyemeyeceğinden dolayı oluşan ekonomik sorunun çözümü var mı? 

İnsanların ısınmak için doğalgaz ve elektrik, kömür vb. Sorunları nasıl çözülecek?

Kar Allah'tan gelir ama para ve imkan içinde yüzen hükümet de her vatandaşı ayrımcısız mutlu etmek kanuni zorunluluğundan evvel İnsani bir vazifeyi Allah için doğrularla yapılsa sen ve ben farkı oluşmazdı. 

Halkın sorunları elbette vardır. Çözüm de vardır elbet. 

Hayvanların sağlık ve beslenme konusu konu olmaktan artık çıkarılacağı o doğru işlerin yapılması gerekir.

Hayat Bedava Olsun! Sorun sorun olmaktan çıkmalı artık. Yıl 2022 ve biz çağ içerisinde değiliz yahu!..

İnşallah ülkemizi siyasiler ve örgütler, patronlar ve diğerleri değil sadece Peygamberimiz yönetmeli ya da halk yönetmelidir.

Not: yeni öğrendim basından. Yunanistan ağır kış şartlarından vatandaşların evine yürüyerek gitmesinden dolayı bir şirketi cezalandırmış. Ve böylece vatandaş 2 bin Euro para alacak imiş şirketten. Şirket kamu için hizmet veremeyince ağır geçen kış şartlarından dolayı etkili olamayınca vatandaşlar aynı bizim ülkemizde ki gibi yürüyerek evlerine gitmişler. Düşün vatanaş ve diğerleri.

Biz internet için de çok para ödemek zorundayız ama maalesef 1000 mps hayal oldu bari 100 olsa idi. Bu düşük hızlarda oluşan mağduriyetin faturası gene biz vatandaşlara kesilecek değil mi? 
Düşün hemşehrim ve hükümete sor. Hemde sandıkta da sor. 

Aklımızı işletsek ona veya buna ihtiyacımız yok!
Ülkemizi halkın yönetmesi daha iyidir. 

bu yazı 25 Ocak 2022 gece vakti yazıldı. 

26 Ocak 2022 ek:

Aslına bakarsanız Sayın, R.T. Erdoğan dahil birçok kişi istifa edip ülkemizi terk etmelidir.

Devlet içinde devlet oluşturmak suçtur.
Halka hizmet etmemek suçtur.
Yüksek maaş almak ve daha yeni zamlı maaş ile 100.000 TL. Veya üstü maaş almak hele hele fiyatlar ve faturalar halkın belini bükmüşken Tayyip Efendinin zamlı yüksek maaş hiç bilinmeyecek sanılıyor.

 Nasıl olsa Tayyip medyası var güvenilen dağ!

İmamoğlu ve Tayyip efendi, K. Kılıçdaroğlu ve diğerleri de istifa edip ne aldılarsa devletimize iade edip her şeyi tas tamam ülkemizi terkedip gitmeliler.

Medya yandaş olmayı bıraksaydı görevini icra etseydi ya!.. 

Daha bu küçücük yazı yahu.

Allah'tan başka İlah ve Tanrı yoktur.

Allah en hayırlsıdır.

Ülkemizi ya Peygamberimiz yönetmeli ya da Halk yönetmelidir.

Patronlar, siyasi partiler,  yasal ve yasa dışı örgütler, Erbakancılar / Tayyipçiler, Atatürkçüler, Solcular, Sağcılar, Dinciler, cemaatler, çeşitli gruplar, çeşitli küme insanları vb. vesaire. Bu ve herhangibi bir kimse değil sadece ülkemizi Peygamberimiz ya da Halk yönetsin. 



Hiç yorum yok: