ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

17 Mart 2021 Çarşamba

Bak şu Patrona!

Akşam bir haber bülteninde gece vakti içerisinde (Basından) öğrendiğim kadarıyla anlatayım.

Bir kimse büyük bir paket kaşar peyniri almış.
Eve gelen vatandaş kaşar peynirin ambalajını yırtar veya keser. Neyse. Peyniri çeşitli yerlerinden keserek çeşitli büyüklükte peynir kalıpları oluşmuş. Ve gördüğüne inanamamış! o ne öyle? latex eldivene benzeyen bir eldiven kaşar peynirin içinden çıkıvermiş.

Hemen fotoğraflarını çekmiş ve üretici firmaya göndermiş.

Aldığı yanıt şaşkınlık yaratmış.
Çünkü firma gıda kolisi gönderme teklifinde bulunmuş müşterisine. 

Müşteri ilgili yere bilgi vereceğini söylemiş basın  mensubuna.

Firmanın bu akıl dışı teklifine ne vevap vermiş müşteri, bilmiyorum ama bu teklif patronu aptal yerine koymuş! 

Patron yapması gerekeni yapsa bakanlığın ilgili personellerinin işini kolaylaştırmış olurdu.

Zaten Allah'a kul olan patron ve bir insan olduğunu anlar ve doğruları yapar idi.

Doğru olanlara kısaca değineyim;

ürün tüm satış ve teşhirden toplanacak,  üretim tesisinde ne kadar ürün varsa toplanmış ürünler ile birlikte yakılarak imha edilerek işlemler bununla kalmayarak tesis acilen dezenfekte edilecek hijyen şartları sağlanarak personelin tıbbi destek ile kontrollerinin (kan alımı, saç ve vücut, idrar, vb. örneklerinin alınması ve de çeşitli görüntüleme vb. işlemlerin uzman hekim sağlık çalışanlarının, psilolog ve nörolog hekimlerinin de araştıracağı patron dahil her bir çalışanı.)


Vesaire. Peki patron ceza alır mı? Tahmini olarak cevap: 200-250.000 T.L. ve faaliyetine devam. Bu AKP hükümetinin ceza yöntemi gibi görünsede aslında bir ödül.

Herkes doğrusunu yapsa idi ülkemiz daha iyi kalkınmaz mıydı? 

Not: müşteri ile röportaj yapmadığım doğru olduğu gibi yazımın tüm harf ve kelimeleri sadece benim muzipliğim.  Kendimce haberi yorumlamış oldum. Her kim varsa tenzih ederim. Bu yazım sadece bana aittir. Asıl kaynağından bilgi almak için lütfen burada oyalanmayın ve gidin doğruyu öğrenin.

Hiç yorum yok: