ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

26 Mart 2021 Cuma

Sayın, Erdoğan'a Çağrı

Sayın, Erdoğan. 

Bu Çağrım birilerinin ve sizin ve de onların bu haksız kalkınmanızın sonlandırıp Türkiye Cumhuriyeti halkının ve devletin daha doğru kalkınması için bir çağrı metnidir bu yazım.

Yapılması gerekenler başlıca;

1) AK Parti ile tüm her şeyin sonlandırılması.
Buna Devletin akmakta olduğu para musluklarının kapatılması. Kime akıtılıyorsa siz ve aileniz, vakıf ve dernekler, kişiler vesaire. Bu para ve diğer muslukların hemen kapatılması gerekmektedir.

AK Parti ile tüm bağınız ve her şeyinizin ve devletten sağlanan imkan ve paranın sonlandırılması gerekiyor. 

AK Parti diğer partilerden hiçbir fark kalmayacak bir siyasi oluşum olmaya devam etmesi gerekmekte sizden ve devletimizden bağımsız olarak kendi yolunu belirlemiş olarak olmalıdır. 

Ve siz Sn. Erdoğan, Türkiye Başkanlığına son verip Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı tam bağımsız ve yasaya uygun olarak görevinizi sürdürmeniz ve böylece insanların Partili başkanı olmak yerine ülkemizin her bir ferdini kucaklayan bir Cumhurbaşkanı olmalısınız. Siyasi değil ülkemizin Cumhurbaşkanı. Siyaset dışı tam ve bağımsız olarak.

Ve bu kısacık ama anlaşılmış olduğunu varsayarak samimiyetinize ve doğru bir Cumhurbaşkanı olduğunuza kanaat edersem sizinle belki ülkemiz için çalışmak ve ülkemizin kalkınmasına belki de vesile olmak ile hayırlı bir adım atmak veya atmamak benim için gizlidir. 

Siyaset ve diğer tüm bağlarınızı koparmanız gerekiyor Sayın, Erdoğan.

Ve de zihinsel temizliğinizi de, kalbinizdeki şeytan işi siyaset ile ilgili ve dünya süsleri olan aşkı da içinizden ve kalbinizden söküp atmak için temizliğinizi yapmalısınız. 
Ve böylece her tür dünya saçmalığı o tüm istek ve fikirler ile yoğruldunuz bir hamur gibi... Artık kendinizi tertemiz ve arınmış yapmalısınız. Ve böylece hayata merhaba demek ile yeni bir sen olmalısın. O Tayyip değil...

Eğer bu metni doğru okur ve anlaysbilirseniz Osmanlı veya Atatürk için değil ya da başka şeyler için de olmadığını bir tek Allah için doğrular yapılarak ülkemizin kalkınması ne  haram, hırs, kin, ihtiras, ideolojik ne de yalan ve gizli işler içermeyecekir. Bilginize.

Bu çağrı metni bir teklif metni de denilebilir.

Ben sadece Allah'a inanırım ve güvenirim.
Ve yalnızca Allah sözü doğrudur.

Biz inanmak istiyoruz Sayın, Erdoğan. 

Varmısın Yok musun? 

Not: bu metin okunur veya okunmaz. Bu metin Ulaşır veya ulaşmaz.
Bu metin okunur ve anlaşılır veya anlaşılmaz ya da eksik anlaşılır. Bu metin kafa karıştırabilir. Vesaire.

Bu metin belki çok kısa ama yeterince çıplak ve anlaşılır değil mi?

bu metin yayınlanma tarih ve saat olarak:
27 Mart 2021 / 00.17
İstanbul, Türkiye Cumhuriyeti

Hayırlı Kandiller!


Hiç yorum yok: