ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

1 Ekim 2020 Perşembe

Bitcoin

Sanal Para ile zenginlik vaadi gerçek değildir. 

Bitcoin ile zengin olma! Alın terinle ve iyilik ile zengin ol!.. 

Yardımsever ol.

Adaletli ol.

Merhametli ol.

İyi bir insan ol.

Dünya hırslarıyla zengin olunmaz...

Milletin parasıyla ultra lüks hayatlar zenginlik değildir. 

Kumar ve Bitcoin zenginlik veya statü değildir.

Gerçek zenginlik iyi ve dürüst olmak.

Hayatın süsleri arasında zorlu bir süreç var bu da kimi insanları kolay yoldan zenginliğe itiyor. Ve kolay olan zenginlik bilinmiyor ki,  aslında sadece kıyafetlerin güzelmiş.. Nerde o kalp güzelliği...

Neyse. Tercih senin. seçimini doğru yap! Boşver kim ne derse desin sen harama bulaşma.

🤷🏽‍♂️               💑    👰🤵🏾       👨‍👩‍👦    ❤

Gazete okuyorum internetten ve bir bakıyorum Botcoin reklamları ile kolay zenginlik vaadleri... En gerçek vaad Yüce Allah'ındır. Bunu bil istedim o boş hayallere kapılma kardeşim. 

Sanal paraya karşı değilim ama  henüz doğru değildir sanal para işlemleri. 

Sanal para ile işlemler doğru yapılır ise veya ülke devletlerinin kontrolünde ve yasal olarak yapılabilir olduğunda sanal para güvenli bir liman olur. Ama ne nasıl olacak, yapılacak bu soruların cevabı pandemi süreci içerisinde veya sonrasında bekleyip (sabırla) görülebilir. Gidişatın nasıl olacağı ve nasıl yol alınabileceği henüz muallakta. Tam olarak doğru bir yanıt vermek çok erken, kardeşlerim. 

Sabırlı ve akıllı olmalıyız. Sanal para ile zenginlik vaadli reklamlara itibar etmeyiniz! 

Lütfen paranın sıcaklığ ile yanmayın. Henüz çok erken sanal para ile yasal ve kanuni işlemler. Gelecekte ne olur bilinmez. 

Hiç yorum yok: