ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

22 Ekim 2020 Perşembe

Sevinmek ile sevinç arasında...

HABER3.COM 👈 bağlantıyı tıkla veya aşağıda verilen URL adresini kopyala-yapıştır.  👇 Yazı ve görsel HABER3.COM Web sitesinden alıntıdır. 

https://www.haber3.com/ekonomi/ataturkun-1927de-kurdugu-tcdd-de-ozellestiriliyor-haberi-5561623

Atatürk’ün 1927’de kurduğu TCDD de özelleştiriliyor

TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun Türk Demiryolu Zirvesi’nde yaptığı konuşmasında, “2021 itibarıyla özel şirketlerin de katılımına açılarak yolcu taşımacılığında da serbestleşme tamamlanmış olacak” ifadelerini kullandı.


Yorum olarak ne yazsam acaba.

Sayın, Cumhurbaşkanının yüksek maaşlı iken yüksek zam aldığını mı yazayım?

Sosyal Devlet diyen ve gereği diyen de Sayın Erdoğan değil mi? Ne den o listeleri yırtmayıp her vatandaşa yardım mı yapılmış oldu? Hayır! Listeler yırtılmadan yardım herkese  ulaşamayacaktır.  

Sayın Erdoğan Devlet adamı değil siyasî kimlikli Cumhurbaşkanı olmuş Devleti yöneten bir yöneticidir.

Eğitim sil baştan yeniden  ve yeniden ne bekliyor sunuz? 

Ülkemizi siyasî kimlikliler yönetirse ne mi olur? Gazeteleri okuyun. Hayata bakın. 

Ülkemizin: Doğalgaz, Bor, kömür, bakır, altın vb yer altı ve yer üstü zenginlikleri ile nasıl sevineyim siz söyleyiniz. Siyasetçiler ve siyaset ve bunlara bağlı yasal ve yasa dışı örgütler, zenginler, patronlar, siyasi derin bağlantı ve ilişkiler-ağı... siz söyleyiniz insan nasıl sevinir ülkesi ile?

Paramız mı var Tren ile seyehat edelim?  Erdoğan hayal kurun diyor... senin hayalin ne Erdoğan? Ben hayal kurmuyorum. Ama elbet o hayırlı gerçek güzel günler gelir İnşallah. Ben sana kul değilim Erdoğan!

Not: Başlık ve yorumum bana aittir ve alıntı değildir. 

Gönül isterki; ülkemizde siyasî bölünmüşlük son bulsun. İnşallah. (Siyasî Kümeleşme ve çıkar ilişkileri), Siyaset ve siyasetçilerin ve yerleştirilen elemanlarının olmadığı sorunları doğru, akıllı ve hızlı çözüm sunan ve yalan olmayan, makyajlı işlerinde olmadığı vesaire Adil ve Gerçek bir ülke ve devlet olan bir Türkiye Cumhuriyeti oluruz. İnşallah. Ve halkın yönetiminde bir Türkiye Cumhuriyeti olmak. Kula Kul olmamak. Vb. İnşallah. Siyasî olarak açılan devletin kapılarını, koridorlarını, musluklarını ve tüm açık muslukları kapatıp Gerçek bir Türkiye Cumhuriyeti olmak. İnşallah. Böyle olursa ne mi olur? Sızın ayağınıza hizmet gelir... Gecekondu değil ev gelir. Fakirlik değil zenginlik gelir... ülkemizin kaynakları halkın ve devletin mutluluğu olur. Sömürü ve yalan, talan vb. son bulur.

Hiç yorum yok: