ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

10 Ekim 2020 Cumartesi

her şey yalan değil

Her şey yalan değil, kardeşlerim.
Allah biliyor!

Insanlar yalan söyleme ve yalanı inandırma konusunda en uzmanı bile olsa Allah karşısında çok çok aciz ve yüzünde hiçbir tebessüm olmaz... Çünkü Allah huzurunda kimse çıt çıkaramaz. Söyleyen de doğruyu söyler. 

Ben birkaç yıldır yazıyorum Sayın, Erdoğan ve ailesi hakkında. AK Parti hakkında. Millet Vekilleri hakkında. Patronlar hakkında. Vb. Kamu ve Kurumlarda yerleştirilmiş elemanlar hakkında. Vakıfbank bir Devlet bankası olmasına rağmen Erdoğan'nın talimatı ile veya yerleştirilmesinde imzası ile dışarıdan bir insanın Vakıfbank'ın yüksek kademesinde maaşlı işe başlatmak ne kadar da doğru olur? Bu ve benzeri birçok elemanlar yerleştirildi. Kimisi yüksek mevkilerde kimisi de çeşitli yerlere getirildi.

Eski vekil Merve Kavakçı'nın birden bire bir ülkenin Türkiye Cumhuriyeti konsolosluğunda makam sahibi olması da tesadüf değildir. 

AK Parti'nin ve Liderinin atamaları ve iş birlikleri de tesadüf değildir. Bir tarikat mensubu eski GATA Hastahanesin sivilleştiren Hükümet oraya kendisini seçimlerde destekleyen bir grup ile nasıl da iyi ilişkiler kurulmuş ve bu ilişkiler bugün sorgulanır hâle gelmiş durumda. 

Devlet içinde Devlet olmak için ve güç ile istediğini almak yıllardır ülkemiz de gerçek bir kalkınma  yaşanamamaktadır.

Hangi siyasetçi gelirse gelsin önce kendi karnını doyuracak ve sonra malum ilişkiler... 

Ülkemizin kalkınamamasının sorumlusu sadece siyasiler değil halk ta sorumludur. Örneğin, çöpler sokağa atılıyorsa bu kalkınmak istemediğimizin göstergesi de denilebilir. 

Ülkemiz çok kıymetli ve değerlidir. Eğer biz halk olarak doğru durmazsak onlar Üsküdar'ı atla değil bizim sırtımızda geçecektir. 

Bir örnek daha vereyim.
Yıllar önce Akpli bir belediye ayağına gelmiş bir ihtiyaç sahibine bir şeyler söyleyip gönderiyor. ihtiyaç sahibi de üzgün olarak evine gidiyor. Aradan bir hafta veya birkaç hafta geçiyor. Yolda yürürken bir başkası kendisinin istediği yerde simit satıldığını görüyor. Ve sonra anlıyor ki bu dünya başka dünya!.. (bu anlattığım hikâye tam doğru olmayabilir. Ama Simit satmak için müracaat edildiği doğrudur.)

AKP ve Lideri çok iyi konuşur ama neden gerçeği açıklamıyor? Ne zaman AKP Lideri ve AKP tövbe edip doğruları yapacak? Birçok ilişkiler ve elemanlar da her yerde bunun anlamı ne? 

EBA Programı başladığından beri İnternet ve GSM vb. olmayan kırsal bölgeler var. Haberlerden bakıyorum hâlâ minik öğrenciler de büyükleri gibi yüksek dağ yamaçlarına çıkıyor ki GSM şebekesi üzerinden internete bağlanmak ve ders çalışmak için çok zahmet çekiyorlar. 

Ben bile İstanbulda ücretsiz İnternetten yararlanmak için kimi zaman kilometrelerce yol yürüdüğümü hatırlarım. Belki o minik öğrenciler ve büyüklerimiz gibi zahmet çekmiyorum ama ben bile büyük bir şehirde yaşamanın ne denli ağır ve zor olduğunu ve de zahmetsiz olmadığını da biliyorum.  Onları kısmen de olsa anlıyorum. Ülkemizin en büyük eksikliği veya ayıbı hizmeti her yere doğru düzgün ulaştırmaması. Ülke'ye yüklenmek biz insanları masum göstermez. Ülke kim olursa olsun biz insanlardan oluşur. Ve biz insanlar doğru düzgün olsak eğer böyle şeyler içimizi acıtmaz. 

Milletin parası ile iyi hayat ve iyi imkan içerisinde sefa sürenler! İnşallah o hayırlı gerçek güzel günler gelecek. O gün geldiğinde ne siyasiler ve elemanları, haksızlıklar, hırsızlıklar olur değildir. Ancak Allah bilir ne zaman nasıl olacağını vb. Allah her şeyi çok daha iyi bilir. Neler nasıl olur biz insanlar bilemeyiz. 

Bu yazı doğru veya yalan olabilir. Yanlış bir yazı da olabilir ve eksik de. 









Hiç yorum yok: