ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

8 Ekim 2020 Perşembe

Türkiye'de Şov Dünyası

Siz Barok elbiseyi alıp başka bir forma büründürüyorsanız bu kabul edilebilir normun çok fazlasıyla dışında tutarak işin şov kısmı yapılıyor demektir ki bu o kişinin pazalamacısının bir modacı olmadığı aşikar. Zaten kişi bir açıklama yaparak sosyal medya üzerinden doğrulamış oldu. 

Modacı olarak tanımlanan kişiler ekran yüzü değildir. Ekran yüzleri genelde sosyal medya ve TV'lerde çok sık görünür. 

Modacı: günümüzde kullanılan bir terimdir. Ve bu terim çok fazla suistimal ediliyor. Suistimal edilen bir terim içi de boşaltılmış oluyor. 

Örneğin, her ehliyet sahibi doğru düzgün bir sürücü olmayı başardığında kazalar, kural ihlalleri vb. azalacaktır. Her ehliyet sahibi kendi branşında başarılı olması gerekir. 

Moda, TV Kanallarının şov ürünü olmaktan çıkarılmalıdır. 

Nasıl da Güzellik merkezleri birçok şehrimizde var ise ve bunların bazıları işin sahtekarlık kısmının pazarlaması olur. Her mesleğin belgelendirilmesi gerekir. Bu da Devletin işidir. Her kişi ehil kişi olmadan yetkili kurumdan mesleki belgesini almamalıdır. 

İnsanlar mutlaka yetkili kuruma müracaat ederek belge talebinde bulunması gerekir. İmtihan edilerek belgesini  almaya hak kazanmalıdır. 

Birçok insanın her işi yapmak yerine belgeli meslek sahibi olması gerekir. 

Her tür mesleki ve aile olmak gibi vb. Yetkili kurumdan belge talebinde bulunulması gerekir. Ancak günümüzde sadece mesleki belge verilebiliyor. Her şeyin bir belgesi olsa idi iyi aile ve iyi insan vb. olunurdu. gazeteler ve TV haber bültenlerinde ülkemizin geldiği yeri görünüz. Biz böyle değildik... 

Bilmediğiniz ve uzmanı olmadığınız her konuda bilmişlik taslamayınız. 

Ben kimim? Bir insan olarak kurs belgeleri olan bir şahıs. Eğer biliyorum dersem o bilen insanlara hakaret değil mi? Okumuş (diplomalı) insanlara da haksızlık değil mi? Toplum önün de biliyorum dersem bu yalan söylemek olmuyor mu? Vesaire. 

Tarih ve saat :
8 Ekim 2020 / 11.53
İstanbul, Türkiye Cumhuriyeti 

🚨 Bu yazı ve tüm her şey (her yazı, imaj, video vb. Blog içeriklerinin tümü  ve sosyal medya dahil her şey. İnternet üzerinden tüm yayınladığım her şey)
doğru veya yalan-yanlış olabilir. Eksiklikler ve hatalar içerebilir.  Ben bilen bir insan değilim. 🚨
İşte size ücretsiz reklam :
Pazar günü (Bu Pazar sanıyorum) Rafadan Tayfa Göbekli Tepe konulu çizgi sinema T. R. T. 1 TV Kanalında. 



Hiç yorum yok: