ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

19 Ekim 2020 Pazartesi

Karabağ

Kardeş Azerbaycan
Zafer senin, bizimdir
Kurtar Ermeni işgalinden Karabağı
Kara ismi acı dolu, hüzünlü
Olsun işgalden sonra Üzümbağ
Salkım salkım meyveler bereketli çocuklar gibi... Veya ismi Mutlubağ olsun
Mutlu ve özgür insanların yaşadığı bir kent olsun.

Olsun be! artık Karabağ acı dolu olmasın.

Yazan: Murat YAZGI.

Tarih ve saat :
19 Ekim 2020 / 09.15

İstanbul, Türkiye Cumhuriyeti

Not: şiir diliyle önerimi sundum.
Acılar isimlerle bağlantılı değildir. Ama belki değişiklik iyi olabilir. İnsan dünyasında moral olur. VS.
Ermenistan işgal ettiği kenti vermek zorundadır. İşgal etmek yanlıştı ve o bunu iyi bilir. Bugün Gazeteler Azerbaycan'ın zaferlerini yazıyor. Ve Keşke Ermenistan silahlı saldırı düzenlemeyip elleriyle teslim etse işgal ettiği Kent Karabağ'ı. Ama bu yalancının direncidir. Yalan ile örülen her zincir kırılır. Bile bile olur mu Ermenistan?

Bilgi : bu şiir aynı zamanda www.123-turkish.blogspot.com adresinde yayınlanmıştır. (Garip ismi bir Link. Tıklayın.)👉 Garip isimli Blogger sitemde yayınladım bu şiiri. Garip mavi renkle yazılmış bir Web URL Link'idir. Tıklayın. 

Hiç yorum yok: