ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

1 Nisan 2021 Perşembe

2021 Yılı A.Y.M. Kararı

H.D.P.'nin  kapatılması ile ilgili açılan davanın A.Y.M. Kararı tartışılıyor TV kanallarında.

Sayın, Bahçeli elini öper saygılar sunarım ama bu A.Y.M. Kararı AK Parti lehine verilmiştir. Ve bu AK Parti senin A.Y.M. 'nin kapatılmasını kürsüden ses tonun ile ifadeni yansıdı TV ekranlarına. Ama o AK Parti seni eleştirdi. 

Halbu ki A.Y.M. Kararları Sn. Erdoğan'ı bile  mutsuz ve kızgın yapardı. Ama Sn. Erdoğan ve partisi lehine olumlu karar vermiş.

TV'de bir hukukçu diyorki; " karar siyasi ".
ben de diyorum ki; AK Partinin bir çok yere nüfuz ettiği görüldü mü?

Sonunda AK Parti gizli gizli kamu ve kurumlara eleman yerleştirerek A.Y.M. 'nin verdiği kararları nasıl da etkiledi.

Şaka bir yana; karar AK Parti lehine olmuştur.

Ülkemizin siyasetsiz Türkiye Cumhuriyeti ve Devlet-i Ala olmasını diliyorum...

Şöyle de açıklayım; 

Yakın bir geçmişten bahsedeyim. Refah Partisi kapatılmıştı... Ve sonra Saadet Partisi olarak siyasi sahneye geri döndü. Ne mi değişti? Aslında sadece isim değişti. Her şey aynıydı fakat değişen tek şey partinin ismi olmuştu. 

Yani ne diyeceğimi merak etmeyin. Nasıl olsa asıl değerlendirmeyi siz yapacaksınız.

AK Parti Lideri sayesinde her vekil ve meclisteki partiler AK Parti kadar değilse bile iyi yaşarlar. Nasıl mı? AK Partinin kanunları...




Hiç yorum yok: