ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

7 Ağustos 2021 Cumartesi

PKK ve Ateş

Bu orman yangınlarının arkasında PKK olsun-olmasın gereği yapılmalıdır.

Selahattin Demirtaş ve PKK'lılar İDAM edilmelidir. 

CHP'li Antalya Büyükşehir belediyesi CHP'li bir sözde Milletvekilinin iddiasını çürütmüştür. Sayın, Başkan size teşekkürler.

Yangın ile ilgili CHP'li Milletvekili  şovu artık sonlandırılmalıdır. 

Kemal Kılıçdaroğlu ne şanslı veya aslında sinsi mi? Bu CHP'li şovlardan sanki hiç haberi yokmuş gibi sessiz.

Başta CHP olmak üzere İYİ Parti dahil tüm siyasi partiler PKK ve siyasi kolu HDP ve FETÖ vb. Katil örgütleri kınayarak kapısını tam kapatmalıdır. 

PKK konusu çok fazla uzadı. Doğru şeylerin yapılması gerekiyor artık.

Artık Yeter! 

Not: Tunç Soyer eleştiri alıyor yandaş medyada. Halbuki ne çobuk unuttun. Oysa sen unutmassın A Haber Medya organı! Geçmişe git istersen.. Unakıtan ve Pekcan, en önemli kişi Erdoğan. Tunç Soyer'den önce olmuş konular.  Tunç Soyer iddiası doğru ise yapılan elbette yanlıştır. Ancak bu AK Parti'nin yanlışını örtmez. Örtmemelidir. 

Medya Organları yandaş olduğunuz için doğru ile yalanı farklı sunuyorsunuz. Ne de olsa liderinizi alkışlayarak büyük para kazanmak halk nezdinde sahte kahraman olmak için bu çabanız. Doğru durmak lügatınızda, ruhunuzda yok mu? Eğilip bükülmemek doğru olmaktır.

CHP'li ve AKP'li meya hafızanız tazelenmiştir sanırım. 

Önemli ❗❗❗❗♥

Bu yazı: yalan,  yanlış,  eksik ve hata içerebilir.
Çok da doğru bir yazı olmayabilir.


Hiç yorum yok: