ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

8 Ağustos 2021 Pazar

Ümitcan Uygun ve kızlar

Vatandaşlar için bir yazayım.

Bazı şeyler için Twitter üzerinden yoğun ve insanların aynı konuda paylaşımları olmuştu.

Ve sonra Ülke yöneticisi kayıtsız kalamazdı vatandaşların talebine. Ve bir şeyler yapılmıştı.  Ben de buna istinaden size önerim sosyal medyada yoğun paylaşımlar yapmanız. 

Başka çözümler de var ama şimdilik bu.

Erol Uygun ne kadar da kolay serbest! Değil mi? 

Bu denetimli serbestlik ve adaletin işletilmesi nedir?

Efendimiz! Hazretleri Erdoğan'ın kanunları ile suçlular cesaret alıyor... çünkü Erdoğan pamuk kalpli (birileri için)...

Ben bile katil ve destekçilerine yüz veya bin kırbaç vurulmasından yanayım. Ama gel görki pamuk kalpli Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve diğerleri... yani siyaset ile yönetilir ülkemiz ne bekliyorsunuz ki?

Eğer ülkemizi Halk yönetirse kula kul olunur mu? Sömürü ve Cehalet olur mu?
Vesaire.

İnşallah o hayırlı gerçek güzel günler geldiğinde zafer Allah'ındır. Allah-u Ekber!
Yoksulluk olmaz. Suçlular cezasız kalmaz. vesaire. Adil bir Ülke ve Dünya hayal ediniz. Harika olmaz mı?  Doğrusunu Allah bilir.

en gerçek liderler: Önce Allah ve Peygamberler

Not: Ümitcan Uygun ve Erol Uygun konusu bizi de üzmüştür. Çünkü adalet bizi mutlu eder değilmiş...

Erol Uygun'un ifadesi heralde; psikolojim bozuldu. Sosyal medya da ve sokakta çok fazla tepki aldım. Ve ben böylece kendimi kaybettim ve ileri geri konuştum. Vesaire. 

Erol Uygun bu benzer ifadeyle serbest kalmış olabilir.  Çok fazla tepki aldığı bir gerçek.

Ümitcan'ın da serbest kalması sanırım 10-20 yıl veya birkaç ay ya da yıl olması kaçınılmaz.
Sonuç olarak Delil Yetersizliği ve diğer.

Karanlık insan Sedat Peker'le aynı konuya temas ettik. İlginç değil mi? 

Sedat Peker acaba devlet içinde kaç kişiyi tanıyor ya da devletin hangi kurumunda kendi hesabına çalışan paralı ya da örgüt bağlantılı kaç insan var? 

Siyasiler ve PKK da bir yalancı hayat sunuyor. Oysa gerçek başka.. Yoksulluk, çile, sıkıntı vb. Bunları  hep halk çekerken onlar iyi hayat yaşar. farkında mısınız?

PKK ve DHKP-C, FETÖ vb. Örgütlerin ve Sedat Peker ve diğerlerinin bitmesi siz insanların 'siyasete hayır' demesiyle başlayacaktır.

Allah'a inanın kurtuluş ve zafer var!..

Türkiye Cumhuriyetini Halk Yönetmelidir.

Not: Ümitcan'da merhume annesine ölümlerinde şüpheli olduğu kızlar için hiç duygu yok mu? Gözlerinden hiç yaş akmamış mı? Nasıl insan ?.. Nasıl bir şey bu bir yaratık mı veya taş mı bu insan? çok ilginç.

Ümit'in Ağabeyi Erol'u tanımam ama kendisi nasıl değerlendiriyor gerçek te kardeşinin bir şüpheli zanlı sıfatını ve de Annesinin vefatını, ölen kızları ?

  Bir numaralı tek şüpheli Ümitcan Uygun. Ve kimse yokmuş ve sadece Ümit imiş. 

Katiller veya suçlular tek kişi mi?

En ilginç bir örnek vereyim. Düşünün. Araştırın. Öğrenmeniz için. Kağıt üzerinde ne de zihinde en ufacık şey dahil kalmasın.

Ruhsatlı veya Ruhsatsız birisine Silah vermek, satmak suç mu, değil mi? Ya da su şişesi fırlatılan kişi öldüyse katil kim? Ya da 05 pet su şişesi binanın dördüncü katından düştü. O esnada Yürüyen bir insanın başına yukarıdan düşen su şişesi kişinin bilincini kaybetmesine dengesini bozarak düşmesine ve başına aldığı darbenin şiddet ve ağırlı ile beyin kanamasından ölümü gerçekleşiyorsa.. peki bir katil varsa bu katll kim? .... ve daha birçok örnekler verilebilir. Yeterince açıklayıcı oldu mu? Kaza mı Cinayet mi ya da doğal ölüm mü?

 sorular çok fazla ama adalet ve hukuk ne için var? Cevap bulmak ve doğrusunu yapmak içindir. Dışarıdan görünen her şey kolay değildir. Yani bu siyasi örgütlerin CHP, AKP, MHP, İYİ vs. halkın kafasını ütülemeye benzemez. Adalet, hak-hukuk örgütlerin eline ve vicdanına, aklına teslim edilemez ve edilmemelidir, kardeşlerim.

İşte bu yüzden ülkemiz Türliye Cumhuriyetini Peygamberimiz yönetmelidir. Mutluluk olsun... 

Veya Türkiye Cumhuriyetini Halk Yönetsin. En doğrusu bu. 

Yüce Allah'tan hayırlı ve doğru olanını isteyin.
Nasıl yani? İnsan ve tabiat için. Sömürü olmaması için. Kafa ütüleme olmaması için. Çalışan insanların ve herkesin de borçsuz iyi bir hayatı olması için. Vesaire. Bu sadece bir örnektir. 

İstekler yüce Allah'a ulaşır ama siz doğru isteklerde bulunursanız sadece size değil herkese mutluluk gelir. Bazı istekler de üzüntü var. Siz doğru ve hayırlı isteklerde Rabbimize müracaat ediniz.

Kula kul olmayın! Son bulsun kula kulluk. İnşallah.

Önemli ❗❗❗❗❗♥

Bu yazı: yalan, yanlış,  eksik, hata içerebilir.
Çok da doğru bir yazı olmayabilir. 


Hiç yorum yok: