ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

27 Eylül 2021 Pazartesi

bu da mı AKP torpili?

Bugün bir internet haber web sitesinde bir öğretmenin haberi vardı. Manşette: Ordu'da görev yapan bir Mesleki Teknik Lise öğretmeni Yabancı bir ülkede gerçekleştirilen öğretmenler ile ilgili yarışmada listenin ilk 50.ci sıralamasında başarılı olduğu haber manşeti. 

Haber içeriğini okumadan şöyle yazayım;

o öğretmeni şahsen tanımam. Kendisini ilk kez ilgili haber fotoğrafından gördüm. Başka bilgim yoktur. 

Kendisini yürekten tebrik ederim.

Aklıma gelen sorular:

Başarılı, Ordu'da görev yapan öğetmen ile ilgili oluşan sorularımın cevap arayışı:

Medyaya yansıyan o öğretmen profili ve görüntü, anlatım hiç yoktu. 

Medyaya yasıyan görüntüler ve anlatımlarda;
Köy öğretmeni sınıfta bulunan soba için odun ve kömür kırar sobanın içine yerleştirir ve çocuklar üşümesin diye  o soba devamlı yanar. 

Kimi öğretmenler sınıfı ve okulu  boya badana yaparak güzelleştirir. 

Kimi öğretmen de; İnşaatçı gibi çalışarak okulun tadilatını, kırığını ve dökünü onarır.

Bu örnekte anlattığım öğretmenler geçmiş yılların medyaya yansıyan öğetmenler.

Ama o öğretmen ilk 50 sıralamasında başarı olarak ifade edilen öğretmeni  medyadan  aktarılan o Öğretmeni hiç hatırlayamadım.

Acaba diyorum, yıllar önce vatandaş ile köprü sunulması için Erdoğan efendi bir açıklama yapar medyaya. Bu açıklamanın sıcaklığı akabinde bazı kişiler medya üzerinden öne sürdükleri bir kişiyi göstererek fotoğraflar ve bilgilerle 'halkı değil' Erdoğan efendilerinin aklını çelmek için bu medya gücünden istifade ederek o seçimini yaptıkları kişinin olmasını Erdoğan'a baskı kuruyorlardı. 

Onların seçtiği kişi AKP'nin içineki kişilerin nasılda baskıcı rol üstlenerek Erdoğan'a bile sözlerinin  geçmesi ve isteklerinin olması için Erdoğan'ı bile avuçlarına almak isteyerek bu hoş ve çirkin baskıcı yoluna tevessül etmişlerdi. Kendi liderlerine bile saygısız kişilerdi.
(Eleştirdiğim Erdoğan bu kısa eleştiri ile savunmuş oldum. Şaşırmayın! Hak var Hukuk, Adalet var.)

o sözde kişi zengin makam sahibi yüksek tahsilli bir kimse idi ama maalesef yolu yanlış olanlar bir yaprağın üzerine yağmur damlası bile olacak değer ve kıymet, fayda içermezler.

Çünkü torpil hep vardı Erdoğan geldi devam ettirildi.

Erdoğan'nın seçikleri iyi hayat yaşar devlet imkanları ve parası vb. İle.

Mesela, hatırlayınız!

Amerikan'nın en ünlü dergisi anket yapsa insanlar duygusal olarak hep birlikte internete yüklenerek milli seferberlik ve duygusu ile anketler de o ünlü kişi yüksek puan alırdı.

O ilk 50 sıralama başarısının arkasında AKP torpili mi var ya da duygusallık mı?

başarı çok güzeldir. Ancak torpil başarı değildir. 

Bu yazı asla o , şu, bu, vb. İçin yazılmadı. sorguladım ve cevap aradım.

Herkesten özür diler ve o öğretmeni tebrik ederim.

Önemli ! 

bu yazı: yalan, yanlış, eksik ve hata...vb. içerebilir.

Bu yazı doğru bir yazı olmayabilir.

Son not: bir internet haber sitesinden manşetten verilen haberde (haber içeriği okunmamıştır.) Rahmetli siyasetçinin oğlu Fatih Erbakan diyor ki; %70 maaşlara zam!

Fatih Erbakan'da seçilmek için bir vaat de bulunmuş ama önce ki siyasilerde halk üzerine oynayarak coşardı. Bu Erbakancılar coşar ama doğrusunu yapmaz diğerleri de yapmadı doğru olanı.

Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşlarının kıymeti bilinse idi seçim malzemesi olmadı halk. Değer verilse idi halka masşlar 20.000 Türk Lirası olmuştu. Hem de hiçbir kesinti olmadan. 

Siyasiler Türkiye Cumhuriyeti halkına muhtaçlar aynı diğerleri gibi. 

Halkın ve devletin imkanları ile bolluk içinde yaşar bu hükemet ve diğerleri.

Ülkemiz çok iyi siyasiler ve kümeler farklıdır. Ve bu farklılık ülkemizi kalkınmasına doğru çözüm değildir. Hep siyasiler konuştu ama halk hiç konuşmadı. 

Bir konu:

İstanbul, Pendik Belediyesi tarafından ismi konulan Park İ.B.B. ekiplerince bir çalışma yürütülmektedir. Park ya güzel olacak (internet, bedava su, bedava balon, bedava şekerleme vesaire) ile Parkımız ya da çirkin olacak. Kimbilir. 

ücretsiz Limitli internet istemiyoruz sayın Belediye Başkanları.

Ücretsiz ve sınırsız  sağlık, ilaç, tedavi,  internet, ulaşım vb. İsteriz sayın Valiler ve Hükümet, Belediye Başkanlarına duyurulur.

Hayat bedava olsa her şey güzel olamaz mı?
bedava elektrik, doğalgaz, su, ulaşım vesaire.
Herşey karşılıksız ve bedava olsa herkes mutlu edilemez mi?


Hiç yorum yok: