ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

29 Eylül 2021 Çarşamba

England and the Crisis

(Turkish)  🇬🇧  🇹🇷

İngiltere büyük bir krizin içerisine girdi.

Bu büyük krizden nasıl çıkılır?

Cevap: Halkın Gücü ve beraberliği ile. Nasıl?
Halkın içinden 100 veya 1000 kişi  Kamyon ve Tır (Ağır vasıta sürücüleri) nakliye ve dağıtım işini üstlendiğinde kriz bitecektir. İnşallah.

bu çözüm Allah'tan ve Yeşil Çam Filminden.

Kısaca Yeşil Çam'dan bir bilgi: 
merhum aktör Kemal Sunal Bekçi rolündeydi.
o sadece güvenlikten sorumlu bir bekçi değildi. halkı mutsuz eden sorunları tespit eden ve çözümleriyle insanları mutluluk veren bir bekçiydi aynı zamanda. Mesela, mahalle sakinleri çöp dağları ile karşılaşmıştı. ve insanlar hem dayanılmaz çöp kokularıyla ve hem de kötü, pis kokuyla yaşıyordu. 

çöpleri zamanında toplamayan Belediye işçileri garajda iskambil oynuyordu. Bekçi garaja gelir ve durumu kavrar. Bekçi gözüne kestirdiği çöp toplama kamyonunu izinsiz alır,  kaçırır. ve sonra... mahalle sakinleri çöplerini çöp kamyonuna atar. artık mahalle temiz ve kötü pis kokmuyordur. 

Yeşil Çam filmleri çözüm üretmiş ve neler yapılması gerektiği hakkında günümüz çağına da bilgi vermiş olur. 
ve bizlere yanlış konusunda,  sorunlar karşısında birlik ve beraberlik ile çözümün olacağını hatırlatır Yeşil Çam filmleri. 

İngiliz vatandaşlarına bir çağrı!
ülkenizi sadece halk yönetsin veya Peygamber yönetmelidir.

Türkiye Cumhuriyetini ve Dünyamızı yöneten Peygamber olmalıdır. ya da her ülkenin halkı kendi ülkesini yönetsin.

sorunların en doğru çözümünü Peygamber sunacaktır. Peygamberimiz olmayacaksa Halk doğru ve adil çözümü sunabilir olmalıdır.

Önemli ❗❗❗❗♥

Bu yazı: yalan, yanlış, eksik ve hata...vb. içerebilir. Doğru bir yazı olmayabilir.

Hiç yorum yok: