ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

4 Eylül 2021 Cumartesi

Kız Kulesi

Kız Kulesi benim yüreğimde bir acı idi.
Çünkü o işletmeci tarihi öldürmüş ve restorant olarak işleterek Kız Kulesinden dünya para kazanıyordu. 

Tarihi katleden o zengin dünya para kazanırken içimiz ağlarken o zengin servet sahibi oldu. Ve hükümetten bir Bakan yeni bir çalışma başlatmış o 'kültür varlığı'.

Kız Kulesi resterasyon ile asıl kimliğine büründürülecekmiş Hükümetin Bakanı öyle konuştu ki Medyaya. Hayırlısı derim. Eğer doğrular yapılırsa hayırlı olsun hepimize.

Kız Kulesi erişilmezdi o zengin sayesinde. Eğer Hükümetin Bakanının konuştuğu değilde doğrusunu yaparsa Kız Kulesi her insanın olur... 

Hükümet bize Kız Kulesini versin. Özledik...

O zengin, Ülkemize ve Devlete, halka çok borçlu... Lütfen o zengin borcu ödesin.

Nasıl borçlar ödenecek?
Cevap: Para ödenecek
2- hapis yatacak

Sayın, Erdoğan ve Hükümet gerçekten alkış istiyor musunuz? O medyanın önünde kendi insanlarınızı getirerek kalabalık görüntüsü vermeye benzemez benim her yazdığım. O komutla alkışlayan insanlardan hiç olmadım hatırladığım kadarıyla. Belki küçüklüğümde ve cahilken olabilir. Her neyse.

Sen Erdoğan ve Hükümet olarak asıl doğruları yaparsanız alkışı alırsınız. Ama medya önünde kendinizi alkışlatmak için para ve çaba harcamazdınız. Çünkü bu alkışlar ve övgü sahte olur.

Siz Allah diyenler doğrusunu yapmak için; eğer isteseydiniz o dolambaçlı yollara tevessül dahil etmezdiniz. 

Ben size neden inanayım? Siz kendi halkınızın veya kümenizde olan insanların ağzına çay kaşığı ile bal çalıyorsunuz. Halbuki o ayağınıza getirttiğiniz ve ağzına bal sürdüğünüz insanların cebinde para olup-olmadığından haberiniz gerçekte varmıydı veya var olsa bile umrunuzda mı ? 

Bana bile merhaba demeyen bir Erdoğan var bu ülkede. bu ülke Türkiye Cumhuriyeti Erdoğan! Bunu iyi anla Erdoğan!

Not: Kız Kulesi ile ilgili haber bir TV haber kanalından öğrenilmiş ve bunun üzerine yazdım. Bu haber bugün yayınlanmştır TV de.

Kız Kulesi haberinden önce yine bugün bir TV haber kanalında Erdoğan kalabalıklaştıdığı çünkü medya kalabalık görsün diye (bu yıllardır yapılan AK Parti Siyasetidir.) Bu bugün Rize'de bir Yol ve Tünel açılışında Erdoğan komutla alkışlatılan gençlerle iyi vakit geçirmiş ve kimi zaman da alkış azalınca azarlayan Erdoğan'nı izlersiniz. Medya buna azarlama değil de sitem demiş. 

Erdoğan! ARTIK YETER! BİZ İNSANIZ SENİN KÖLEN DEĞİLİZ.

Allah için doğrular yapılsın ve söylensin. Biz propaganda istemiyoruz. Şov istemiyoruz.

ARTIK YETER ERDOĞAN!

5 Eylül 2021 ve saat: 09.22 bir ek:

Kız Kulesi'nden başlayanlar Galata Kulesi ve Kuleyi çevresel boğucu ve çirkin yapılaşma sorunundan başlayarak Galata Kulesi'nin çevresi çirkin ve boğucu yapılaşmadan temizlenmiş ve Galata Kulesi'nin çevresi genişlemiş gemilere boğulmamış olarak özgürce selam veren bir Galata Kulesi olacak mı? 

Nice Hanlar ve Özel Vakıflar'ca işletilen Tarihi yapılar Eyüp Sultan'da da var ve bunlar gerçekten özgür yapılar olacak mı? Eyüp Sultan'da ki tarihi yapılar AKP hükümetine yakın vakıf ve zenginlerin olduğu için gerçekten de hükümet ilgini gösterecek misin? Sonuçta Eyüp Sultan ve orada bulunanlar Hükümetin arkadaşı ama yine de doğru işler yapılacak mı?

Bursa ilimizde önce belediye tarafından işletilen merkeze yakın veya merkez de bulunan bir mağara var. Orası bir lokanta olarak maalesef işletilmeye uzun yıllardır devam ettiriliyor. Bu ve birçok kültür varlığı ve truzim açsından parasal olarak değerli varlıklar gezi rotaları vesaire. Bunlar için doğru bir çalışma ile ülkemize kazandıralacak mı?

ya siz hükümet ne şekersiniz! Biz halkın kullandığı elektrik, doğalgaz, su, internet, telefon vb. Yüksek gelen faturalarımızı öder misiniz? Artık geleceğimiz karanlık olmadan faturaların büktüğü belimizi doğrultmak isteriz ey şeker hükümet! Bize bu iyiliği yapar msın hükümet? 

Önemli !!!!

Bu yazı: yalan, yanlış, hata ve eksik bilgi içerebilir.
Çok da doğru bir yazı olmayabilir.



Hiç yorum yok: