ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

29 Ekim 2021 Cuma

29 Ekim


fotoğraf ve resim: internetten alıntıdır. 


29 Ekim 1920 günü her şey ne güzel başlamıştı... 29 Ekim Cumhuriyetin kurulduğu yılı bugün ve her sene Cumhuriyet Bayramı olarak kutluyoruz. 🇹🇷

Keşke her bayram ve dini bayramlar dahil olmak üzere her insan borçsuz ve faizsiz, dertsiz ve tasasız hayatlar içerisinde yaşasa bayramlar bayram gibi kutlanmaz mı?

Türkiye Cumhuriyeti bu çarpık çelişkiden ne zaman kurtulur da hepbirlikte bayramları sevinçle ve kucaklaşarak kutlayabilsek.
Terör de bitirilmesi ve sömürünün, ekonomik sorunların, eğitim ve öğrenim sorunlarının da sonlandırılması gerektir. 

Not: Sn, Erdoğan! Cahit Sıtkı Tarancı şiirini kürsüden okuyacağına doğrusunu yapsan herkesin evi ve parası olurdu. Biz bir türlü istediğimiz ekonomi ve güzel hayat içerisinde değiliz. Allah'a hamdolsun yine de yaşıyoruz. 

Sağlık Bakanı bizden bile para alırken vatandaş hizmet olarak ücretli ulaşım ile evine gitmek zorunda veya yaya olarak. Eğer vatandaşın cebinde parası olsun-olmasın iki seçenek var önünde ya vasıta ile ya da yaya olarak. 

Bayramlar sözde ve Devlet parasıyla kutlanmaz!.. Siz doğru olanı yapmadıkça efendiler için sembolik kutlamalar olur. 

Bayramlar nasıl kutlanmaiı? İnsan ve tabiat mutluluğu ile kutlanması farz veya vacip olur. 
Ancak siz doğrusunu yalansız ve şüphesiz, kalpten yaparsanız. 

Hiç yorum yok: