ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

7 Ekim 2021 Perşembe

Memoli

Memoli bir lakap veya takma isim.

Ünlü aktör ve TV Şov yıldızı Sayın Mehmet Ali Erbil. 

Yıllar su gibi aktı... Çarkıfelek isimli TV Yarışma programının ünlü erkek sunucu Memoli lakabı ile halkın evine TV kutusundan güldürerek çıkan Sayın, Mehmet Ali Erbil idi.

Filmlerle ve Çarlıfelekle ve davetli olduğu TV programlarında güldüren ve eğlendiren insan Mehmet Ali Erbil.

Yıllar su gibi akarken yaşı da büyüdü Erbil Ağabeyin. Ve çeşitli sağlık sorunları da yaşadı. Günümüzde de sağlık sorunları yaşandı.

Ve bu salgın hastalıktan hemen öncesi veya etkisi ve etkenliği anlaşılamadığı günler mi (hatırlayamadım. Yakın bir tatih) bilemediğim yıl ve ay gün de magazin gündemi bomba haberle çalkalanıyordu. Gençbir kız ve bir şarkıcı Mehmet Ali Erbil ile ilişkisinden bir kürtaj veya düşük yapma ile bebeğin kaybedilmesi idi magazin gündemini çalkalayan haber böyle idi. Daha haber soğucak iken birkaç gün veya geçtiğimiz haftalar Seda Sayan ve Emel Sayın haberleri magazin gündemindeydi.

Ben Sayın, Seda Sayan hanımefendi ile ilgili magazin haberini gördüğümde ve veya ilgili magazin haberine vakıf olurken  ne düşünerek yanıt verdim biliyor musunuz?

Sayın, Seda Sayan ünlü bir kadın şarkıcı. Ve üstelik Erbil Ağabeyle çok iyi bir arkadaş. 
Acaba Erbil Ağabey yaşlılık hastalığı olan bir bunama yaşıyor olabilr mi, diye düşündüm. 
Çünkü Seda hanım ile Erbil Ağabeyin ekranlardan çok iyi eğlenceli vakit geçiren iki iyi samimi arkadaş görüntüsü vardı. Ve bu arkadaşlık bozulacak gibi arkadaşlık değildi. 

Sayın, Emel Sayın hanımefendi Ülkemizin en güzel seslerinden Türk Sanat Müziği Solistlerinden biriciği bir ses sanatçısıdır.
Erbil Ağabeyin bir açıklaması da Emel hanımla ilgili idi. 

Soru: Geçmiş yıllarda her ne yaşandıysa yaşanmış. Bunlar hatırlanıyorsa acaba bir Alzheimer veya bunama belirtisi olan bir hastalık veya hafızanın eskiye(geçmişe dönmesi) gitmesi (bir uzman görüşü olmadığı gibi bir uzman değerlendirmesi değildir.) bu belirtilerin bir sağlık ile ilgisi var mı?

Gündeme bomba gibi düşen Şarkıcı genç bir kız Ece Ronay isminde.

Ece Ronay ile Mehmet Ali Erbil ilgili magazin haberinde dinlediğim ve okuduğum kelimeler çok çirkin ve ahlaksızcaydı. 

Ne kadar doğru bu magazin haberleri bilemem. Birşeyler yazayım.

Erbil Ağabey yaşça benden büyük bir kişi.
Bir büyük ve Ağabey'lik yapacağı en güzel yaş içerisinde olduğuna göre o cümleler biz insanları hayal kırıklığı yaşatmakla kalmayarak duyulan saygı ve sevgiyi yerin dibine sokuyor. İnsan utanıyor!..

Anladığım kadarıyla bu aslında bir iftira mı veya gerçek mi?

çünkü konu var ama yüzyüze bir iletişim hiç yok. Sadece internet üzerinden mesajlaşma var. Bu bir soru işareti oluşturuyor.

Günümüz çağı yüzyüze iletişimi Zoom ve Whatsapp, Bip, Skype vb. mobil ve internet üzerinden iletişimi başlattı. Eski yıllar da insanlar birbirlerinin yüzünü görüyordu. Şimdi ki çağ ve zaman internet,  bilgisiyar, mobil teknolojik bir çağ yaşattı biz insanlara.

Soru: Bu yaşadığımız teknolojik çağ çirkin işler için cesaret mi veriyor? Yüzyüze iletişim ile İnternetten görüntülü görüşme ve yazılı mesaj aynı olamaz.

Bu çirkin ve ahlaksız iş Mahkeme sürecine yönelir mi, bilmiyorum. 

Eğer bu çirkin iş mahkeme sürecine yansımışsa artık yazmak ve konuşmak doğru olmaz.

Önemli !!!!

bu yazı: yalan, yanlış, eksik ve hata içerebilir.
Çok doğru bir yazı olmayabilir.

Herkesten özür dilerim. Sevgi ve Saygılarımı sizlere sunuyorum. Hayırlı olan netice daha hayırlıdır.

Ben tarafsız bir insanım. Hakem olmak bana uymaz. Yargılamak bana uygun değildir.

Bir Teklif:

taraflar birbirlerinden özür dilesin ve helalleşsin.


Hiç yorum yok: