ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

23 Ekim 2021 Cumartesi

Başkan

Sayın, Erdoğan! 
Sen onların Başkanısın.
Sen onların adamısın.
Sen onların Tanrısısın.
Devlet ve Medya gücüyle istediğini yaparsın.
İstediğini söylersin.
Sen Tanrı değilsin Erdoğan.
Ey, Erdoğan! Seni Protesto Ediyor ve Kınıyorum!

Sayın, Özgür Özel!
İçişleri Bakanı Sülayman Soylu'nun sözüyle vurdun Bakan Soylu'ya.

Özgür Özel ve AKP ve diğer siyasi örgütlere yazayım.

Yıllarca Üniversitelere kümelendi sağcısı, solcusu, dincisi, Fetöcüsü vb. ne için ?
Genç beyinleri zehirlemek için.
Çünkü Eleman gerek kirli işler, çay servisi, çeşitli ayak işleri için ve PKK, DHKP-C için de silahlı katil olacak eleman ihtiyaçları karşılanıyordu üniversitelerden ve diğer.

Üniversiteler bir Okul. Eğitim ve öğrenim yeri gibi görünse de Siyasi ve Terör örgütlerin eleman toplama yeri yıllardır.
Üniversite artık siyasilerin ve örgütlerin evi, dükkanı olmamalıdır. 

Özgür Özel anlıyor musun? Aynada gördüğün yüze çok iyi bak, ha! Hiçbir şeyi atlama! İyi bak!

Bazı dernek ve vakıflar elüstünde tutulur AKP tarafından ve Sol siyaset tarafından. 
AKP Devlet ve Medya gücüyle istediğini yapar ama bu AKP kurnaz! Dersini iyi çalışmışa benziyor bu AKP.

Dernek ve Vakıflara, sivil toplum örgütlerine, çeşitli yasal örgütlere ve Sendikalara vb.Yasal ve Yasa dışı tüm örgütlere şunu açık ve net ifade edeyim ki;

Siz eğer gerçek olsanız ve hiçbir siyasi ve dış kaynaklı örgüt dahil hiçbir güçlüye sırt dayamadan Allah için doğruyu yapsanız Türkiye Cumhuriyetinin bayrağı daha özgür sema da dalgalanır ve fakirlik, ayrımcılık ve diğer siyasi ilişkiler olur mu?

daha basitçe anlatayım;

A) Bir seyyar satıcı helal para kazanmak için dürüstçe çalışıyorsa; yayalar için hazırlanmış kaldırımlara büyük tezgah açmayarak yayalara zorluk çıkarmamışsa ve yüksek fiyattan satmıyorsa, yalan söylememişse vb. Bu gibi şeyleri yaparak haklara saygılı ve helal para kazanıyorsa o sokak satıcı zabıta tarafından ürünlerine el konuluyorsa veya zabıta tarafından satış yapması engelleniyorsa..... 

B) Bir vakıf siyasi örgüt (bu örgüt Devlet gücü ile) tarafından İstanbul'un en güzel ilçesinden bir iskelenin bir odası veya ofis, dükkanı tahsis edilerek ayrıcalık sağlanıyorsa .......

Bu iki maddeyi okuyun kim hak sahibi

Ezilen mi ya da Güç sahibi mi?
Güce sırtını dayayan mı haklı veya Ezilen mi haklı?

Erdoğan ise Adalet diyor ama doğrusunu yapmıyor.

Siyasi Örgütler işin içerisine girmişse Adalet doğru tartmaz. Adalet terazisi şaşırtıldıkça doğru hiçbir şey yoktur. 

AKP, CHP ve Sol dahil tüm yasal ve yasa dışı örgütleri Kınıyorum! Adalet ve Din sizde değişiktir.

Tayyip Devletini,  CHP ve Sol devletini dahil tüm Devletçikleri Kınıyorum!

Allah için gerçek doğrular yapılsa ne fakirlik ne de ayrımcılık olmaz. Gizli işler ve ilişkileri olmaz. Adalet bile şaşmazdı. Haklar çöpe atılmazdı. Gösteriş için büyük paralar harcanmazdı. ayrıcalıklı kişiler Devletten Yüksek maaş almaz. Siyasi atamalar olmaz. Vesaire. Devletçikler oluşturulmaz. Güçlüler halkı ve Devleti sömüremez hem de onlara ayrıcalık  tanınmaz. 

Not: Bazı S.T.K ve Vakıflar, Dernekler bahsedildi. 
Örneğin, Zengin bir İş insanı tarafından kurulan Vakıflar bu ve benzeri S.T.K. 'lar kuruluş gayesi ve faaliyetleri farklıdır. Siyasilerin elüstünde tutuklarıyla bir tutulamaz. Siyasi bağlantılı örgütlerle bir tutulamaz. 

Bir örnek daha: birkaç zengin aile çocukları birlikte hayır için gece düzenliyor. Birçok tanınmış isim, İl Valisi ve siyasiler bu hayır amaçlı davete katılır. Bu hayır gecesinde satılan pahalı ziynetler, yağlı boya resim tabloları vb. pahalı ürünler satılır. Satılan ürünlerin parası köy okulları vb. Yerlere bağışlanır. 

Bazıları diyecek ki, zenginler "siyasilerle çay içiyor" diye. Ben de yazmışım ve eleştirmişim.
Ancak fark var. Elbette ilişkiler olacak. Ancak siyasete sırt dayanmaz.. çıkar ve sağlanamaz. A ve B maddesini de okuyun anlamak için. Her şey yanlış ve kötü değil veya olmayabilir. Birazcık daha iyi anlamak gerekir. 

Önemli !

bu yazı ve her yayınlanan her şey: yalan, yanlış, eksik ve hata içerebilir.
Çok doğru olmayabilir.



Hiç yorum yok: