ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

6 Ekim 2021 Çarşamba

Kardashian fiyasko

Kardashian'ların sattığı ürünleri satın alanlar onlara benzer bir görüntü...

Kardashian'ların sattığı ürünleri satın alanlar kendi fiziksel ve kokularından çıkmış hep aynı görüntü benzerliği ile onlar gibi kokuyorlar.

Zaten bu Kardashian'lar kendilerini çıplak teşhir eden bir pazarlama ile fenomen oluyorlar ya! bu fenomenlik ticari ve ahlaki hiç değildir. 

Kardashian'ların serveti nereden? Vücutlarını teşhir etmekten. Dünya bu salgın hastalıktan nasıl kurtulacağına dair bir fikirleri bile yoktur. 

Siz, birilerine benzeyeceğinize kendiniz olun.

Çıplaklık ve teşhircilik değil faydalı olmak daha hayırlıdır.

* "Kardashian'ları giyimleriyle, davranışlarıyla, konuşmalarıyla, onlara her türlü benzemek/taklit etmek doğru değildir.
Ülkemizde de maalesef bu taklitten kısmen nasibini yanlış ile almış oldu. Ama farkında olanınız var mı"? *

Seksi olmak ve dış görünüşle görünümü değiştirmek değil faydalı olmak daha hayırlıdır.

Kardashian'lara benzemek ve veya başka bir şeylere benzemek için fiziksel görünüm için harcanılan para yoksullara gitse hayat herkes için daha iyi bir hayat olurdu.

İnsanlar paralarıyla iyilik yapsa yoksulluk olur mu? 

Allah'ın verdiği fiziksel görünüm herkeste farklı ve güzeldir. Farkında olunuz. 

O paralar iyilik için harcanırsa hem insan mutlu hem de tabiat...

Beyler ve Bayanlar! Size teklifim var!

İstanbul'a gelin ve marka ürünleri görünüz. Bazı marka mağazalar:
Yargıcı, Boyner, Damat ve Tween...vb. marka yerli ürün satışı yapan Mağazalar. İngiltere'de Hüseyin Çağlayan ziyaret ediniz. Ülkemiz tekstil alanında çok iyidir. Gelin görün; kıyafetleri istanbul ve Türk Tasarımcıların ürünlerini internet üxerinden de satın alabilirsiniz.


Allah için herkesi seviyorum.

Önemli !!!!

bu yazı: yalan ve yanlış, eksik ve hata içerebilir. Çok da doğru bir yazı değildir.


Hiç yorum yok: