ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

30 Ekim 2021 Cumartesi

Türkiye'de moda nasıl erişilir olur?

Siz eğer 5 LT. Erken hasat soğuk sıkım  kaliteli zeytin yağını 1, 5 ve 10 Türk Lirasına satın alabilecekseniz bu şu demek:
Ülke Ekonomisi çok iyi durumda ve Lira değerlenmiş. Enflasyon Canavarı ölmüş ve insanlar yaşamdan memnun. Böylece o Lacoste, Gucci, Damat, Tween, vb. marka ürünler erişilir olacaktır.

Eğer size modanın sezon renklerinden Stilettolara vs. bahstseydim ne anlamı var şimdiki zaman öyle sıkıntılı süreçlerden vatandaşlar geçiyorken?..

İsteyen ücretsiz moda dergilerini web sitelerinden okuyabilir. Örneğin, Elle, Vouge Türkiye ve Burda; bu dergi biraz farklı ama içerik olarak faydalı bir dergi. 

birkaç ay önceki tarihleri olan dergileri satın almak için sahaflara ve özellikle Kadıköy Toplu Ulaşım otobüs peronlarına yakın bir noktadan çok uygun fiyatlardan sahip olabilirsiniz. Bu bilgi her dergi arayanın ilgisini çekebilir. Kadıköy ilçemizde o esnaflarda size her tür derginin geçmiş yayınlarını satmak için can atıyor. Gidin ve paranızı harcayın! Herkese benden selam olsun! Biraz daha açık adres vereyim: Balık satılan pazar ve Beşiktaş İskelesine yakın. Bu size yeterli bir bilgi. Araştırın. Eğer taşınma olmuşsa ben de bilmiyorum.

Koronavirüs ve hayat pahalılığı devam ederken size moda hakkında ne yazabilirim ki? Tasarruflu olmak zorundayız. Tayyip devleti doğru çözüm üretemediğinden değil üretmek için çabalasaydı ya! 

Önemli!

bu yazı: yalan, yanlış, eksik ve hata içerebilir.
Çok doğru olmayabilir bu ve herşey.

Hiç yorum yok: