ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

20 Mart 2019 Çarşamba

Cumhurbaşkanına Mektubum.


Cami Katliamında HIZLI BİR ADIM ATTINIZ. KUTLARIM. ALLAH RAZI OLSUN. KARDEŞLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMADINIZ O YENİ ZELANDA DA.
BEN SİZE BU YEREL SEÇİMDE OY VERECEĞİM. VE AŞAĞIDAKİLER İSTEKLERİMDİR.

İsteklerim / Taleplerim:

1- Devlet içinde kadrolaşma olmayacak.

2- Bir parti başkanı, vekili, vb. Belediye başkanı dahil Kaymakamı ve Vali, Devlet yetkilisini, personelini vb. de dahil olmak üzere DEVLETİ ENGELLEMEMELİ VE DEVLETTEN ÜSTÜN BİR DAVRANIŞA GİRMEMELİ. VE DEVLETTEN ÜSTÜN
OLMAMALIDIR. Devleti azarlama ve emir verme yetkisi ve hakkı yoktur.

* haksız yapılan tayin ve sürülmeler durdurulacak ve devlet personeli görevine iade edilecek*
* Ülke ve Devlet, halk zarara uğratılmayacak*

3- Siyaset ve şov olmayacak.

4- Halkın Cumhurbaşkanı olmak için doğrular söylenecek ve yapılacak.

5- Ülke kalkınması rakamsal değil gerçekçi olacak.

6- Halk varlıklı olacak. İstediğini istediği yerden özgürce satın alabilecek.
Halkın kalkınması gerçekleşecek. Halkın artık cebinde para olacak.

7- Halk, bankalara ve faize muhtaç hale getirilmeyecek.

8- HALKIN BELİNİ BÜKEN; ELEKTRİK, SU, DOĞAL GAZ, TÜRK TELEKOM, İNTERNET VB. FATURALARI VE ULAŞIM PAHALILIĞI DA OLMAYACAK.

9- GERÇEK KALKINMA OLDUĞU TAKDİRDE HAC KURASI İÇİN SIRAYA GİREN KİŞİ SAYISINDA BARİZ BİR ARTIŞ OLMALIDIR Kİ HALKIN KALKINDIĞI İLE İLGİLİ BİLGİ VERSİN VERİLER. Artık İnsanlar Tatil nedir bile bilsin. Gerçek kalkınma olursa eğer.

10- Parti teşkilatları değil İŞKUR SADECE İŞE ALIM VE YARLEŞTİRME YAPABİLİR OLMALIdır.

11- Polis araması illaki olacak diyorsan öyleyse nezaket te olsun.

12- yasalar ve devlet senin ve birilerinin mutluluğu için değil devleti ve halkın mutluluğu için olmalıdır. Geleceğinizi garanti almak için değil ülkenin ve devletin, halkın da çok iyi duruma getirilmesi için gerçek çalışmalar olmalıdır.

13- Bildiğimiz veya bilmediğimiz gizli projeleriniz veya gizli örgüt üyeliğiniz varsa lütfen ne aldıysanız devletimize iade edip ülkeyi terk ediniz.

14- İnsanları kabul ediniz ve onları kendi şemsiyeniz altına sokmayınız. Halkı kendi kümenize çekmeye çalışmayın. KÜMELEŞEREK KENDİNİZE VE BİRİLERİNE YÜKSEK STANDARTLARDA YASA VE DEVLET GÜVENCELİ BİR YAŞAM SUNMAYINIZ.

15- SOSYAL YARDIMLAR DOĞRU DÜZGÜN YAPILMALI VE HALKIN MUTLU OLMASI SAĞLANMALIDIR.

16- SANAT VE SANATÇI ÜZGÜN OLMAMALIDIR

17- İNSANLAR VE TABİAT SİYASETE VE SİYASİ ŞOVLARA KURBAN EDİLMEMELİDİR.

18- Türkçülük ve Kürtçülük, Osmanlıcılık vb yapılmayacak ve herkese hizmet ayağına gelecek.

* Gönül ister ki GERÇEK HİZMET OLSUN.. Bilirim ki, GERÇEK HİZMET; Osmanlıcılık, Kürtçülük, Türkçülük, Milliyetçilik vb şeylerini barındırmaz. Ve hizmeti kim olursa olsun ayağına getirir. Devlet için de de kadrolaşma yaptırmaz. Kümeleşme de olmaz. Sen ve ben olmaz.
Ayrımcılık ve kategorileştirmek de olmaz. İnsanı İNSAN KABUL EDER VE HİZMETİ DOĞRU DÜZGÜN SUNAR. SÖMÜRÜ DE OLMAZ VE HAKSIZLIK DA OLMAZ. VB. VS.


İyi OKU VE İYİ ANLA. BU SON YAZIDIR. YALAN DÜNYANIN SONU GELECEK AŞIKLARINA DUYURULUR!


ALLAH’TAN BAŞKA İLAH VE TANRI YOKTUR.


Not: Şartlarım hızlı ve doğru olarak yerine getirilirse oy verceğimi açıkladım Twitter üzerinden Cumhurbaşkanının kendisine
. Eğer yetiştirilirse. 31 Mart 2019 Yerel Seçime sayılı günler kaldı. Eğer Samimiyetle, Akıllıca, hızlı, doğru işler yapılmalı. Zaman su gibi akıyor. Kum Saati... Kumlar bitmek üzere.

Hiç yorum yok: