ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

9 Ağustos 2020 Pazar

AKP

Akit Gazetesi Yazarı Sayın, Abdurrahim Dillipak Basının ilgisini çeken yazılarla gündemde. Bu seferki Gündem, AKP'li Kadınların Sn, Dillipak ile bir tartışması olmuş. Halbuki Sn, Dillipak yıllardır AKP ve Lideri Sn, Erdoğan'ı alkışladığında hiçbir sorun yoktu. Muhabbet ve Çaylı sohbetler iyi idi.

Birden bire ne olduysa AKP'li Kadın siyasetçiler, Parlamenterler geçtiğimiz günlerde Sn, Dillipak'ın yazısında 'Fahişe' kelimesini cımbızla alıyorlar ve Sn, Dillipak'ı eleştriyorlar. Hatta kapının arkası bilinmiyor.

AKP Lideri ve Cumhurbaşkanı Sn, Erdoğan bazı ünlü insanları eleştirirken şu ifadeyi vurguluyordu; Özgürlükleriniz benim sağladığım imkanlarımla siz özgürleştiniz, unutmayın bunu" vb. gibi vurgusunu yaparak yükselen eleştrel sesi kısmanın yine kendi yapacağı ile mümkündür vb. susturuyordu.

Fahişe kelime anlamı bakımından AKP'li kadınları rahatsız etmiş.
Oysa yazının tamamı değil sadece FAHİŞE kelimesi rahatsız etmiş o kadınları. Fahişe kelimesi hoş bir anlam içermiyor ama bazı çevrelerin özellikle (Erbakancı ve Tayyipçi kümeleri aslında pek farklı da değil birbirinden) bu türden çevrelerin içerisinden o kimi kadınlar için neler neler söylenirdi (kılık kıyafet vb. Bazı davranışlar vb.) "Fuhşiyet" kelimesi medya önünde söylenmişti. Ve hiç kimse konuşmazdı bu kelimeye eleştri getirilince susturulurdu.

İslam dini birilerinin tekelinde olunca; hem mala, paraya vb. Lüks hayatı yaşıyorlar. Onlar için doğru ne se o olur doğrular.

Yıllarca taht üzerinde oturanlar bize özgürlüğü ve dini yanlış anlattılar.

Normal bir yazı yazarım sesimi Ankara'ya duyuramazsın veya duyulsa bile sesin verilen cevap tatmin edici değil.

Kimseyi savunmuyorum.

Siyasetin ve Siyasetçilerin canı cehenneme! bu bir eleştri. Beddua değildir.

Hiçbir kimsenin tarafında değilim.
Zaten vicdanları olsaydı o doğrular yapılır ve ultra lüks hayat yaşanmazdı. KPSS'siz atamalar ve yerleştirilen elemanlar için kimse rahatsız değil herhalde! Kamu ve Kurumlar o elemanlardan temizlenmelidir. Ve hiçbir örgütün ne de siyasal yapılaşmaların değil, Halkın ve ülkemizin olsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti.

Başkan değil, yasal Cumhurbaşkanı Sn, Erdoğan iyi konuşur ama asıl gerçek doğrular yapılmıyor!

AKP'nin, HDP'nin, CHP'nin, MHP'nin, İYİ'nin vb. Bunların ve tüm siyasi partilerin, siyasilerin,ülkemizin kaymağını yiyenlerin de bildiğimiz ve veya bilemediğimiz tüm ülkemizi ve Devletimizi sömürenlerin Vb CANI CEHENNEME! Eleştri ama Beddua değildir.

Fahişe kelimesini savunmuyorum.

"Elbet bir o gün vardır"!

Bilgi: daha fazla bilgi ve açıklama, ayrıntı okumak vb için masaüstü ekran ile web sitesini geziniz.

Hiç yorum yok: