ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

11 Ağustos 2020 Salı

İşin Aslı

Akdeniz'de sular ısınıyor.
A.B.D. işin farkında. Çağrılar peşinsıra geliyor... Yunan ve Rum halkı sizin ülke yöneticileri neden başka ülkelerden destek arayışına girişti. Size de tuhaf gelmiyor mu?
Oysa size düşmanlık aşılıyanlar nasıl oluyorda düşman ile 'çıkarları' doğrultusunda aynı masada olabiliyor. Hani o ülkeler düşman değil miydi? Yunan ve Rum halkı uykudan uyanın! Lütfen... Yani sizin yöneticileriniz de o düşmanlık tohumlarını üstünüze atanlar çıkarları doğrultusunda sizi satarlar! Anlaşılıyor mu?

Malumunuz. petrol ve doğalgaz arama çalışması var Türkiye Cumhuriyeti tarafından. Bu yüzden Rum  ve Yunan hükümeti kızgın.

Yıllarca hep kötü olan Türkiye Cumhuriyeti olarak damgalanıyorduk Yunan ve Rum hükümetleri ve veya faşistleri tarafından. Yunan ve Rum halkı böylece bizi yanlış tanıyor ve yanlış biliyordu. Ve yıllardır hep böyle sürdü. ve devam etmesinden memnunlar.

Neden memnunlar? Yunan ve Rum halkın aptal olması ve de en önemli şeylerden birisi de onlar için her daim eli kanlı katil olması ve elbette para bir de her şeye evet demeleri. Yani onların sözünü dinleyen bir aptal olmaları için. Vesaire.

Yıllarca yalanlarla kandırıldı Yunan ve Rum halkı.

Hiç düşündünüz mü Yunanistan ve Güney Kıbrıslı Rumlar nasılda kolayca Avrupalı oldu? Kıbrıslı Türkler Annan planına evet demesine rağmen Rumlar Avrupalı oldu. Bir doğru açıklama yok Avrupa'dan. Avrupa gerçek'in karşısında nedense hep susar. Suçluluk psikolojisi mi? Avrupa susma açıkla!

Yıllarca düşmanlık tohumu ekili Yunan topraklarından halkının üstüne ve Rum halkınında üstüne. Ne oldu?
Konuşamaz olduk.

Masaya otursak da konuşmadık... siz Türkler şöylesiniz falan filan...

Keşke Osmanlı ve Türkler hakkında bilgi sahibi olmak için birbirimizle tanışsaydık. Tanımadan bilgisiz ve kin ile ökeli söylemlerinizle hep karşı oldunuz her şeye. Bizimle çay bile içmediniz.

Osmanlı ve Türkler ne yaptı biliyor musunuz? Camiler yaptı, eğitim ve öğretim ile insanları yetiştirdiler...vb.
Türklere düşmanlık tohumu değil sevgi tohumu serpiştirildi. Bu İslamdan... her milletten olduğu gibi hatalar yapan insanlar oldu.
İslamdan öğrendiğimiz bilgi hatasız insanın olmadığıdır.

Akdenize sınırı olan her ülkeyi dinlemek isteriz. Türkler Düşman değil Dost, Kardeş, Arkadaş olur.

Siz Yunan ve Rum halkı lütfen uzattığımız sevgi elini tutun. Biz sizi dinleyeceğiz eğer samimi ve içten olursanız. Gelin Ülkemiz Türkiye Cumhuriyetine gerçeği kendiniz görün. Bize kimse düşmanlık aşılamıyor ve öfkeli, faşist sözlü tezahüratlar yaptırmıyor.

Neyse.

Keşke Gerçekleri Yunan, Rum ve Ermeni halkı bilse de kucaklaşsak sevgiyle, kardeşçe...

Hep yalanlarla kandırılan halk var bu dünyada farklı din ve dildeniz ama bizler düşman olmamalıyız.

Bilgi: masaüstü ekranı ile her içeriğe ulaşınız.

Hiç yorum yok: