ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

21 Ağustos 2020 Cuma

Çözüm Amerika'dan beklenmez!

Amerika'da Lobiler var. bu lobiler de ağırlık İsrail ve kimi zaman Ermenistan. Bu ülke Lobiler, çıkar ve menfaatine hizmet eder. Ne Amerikan halkına ne de Dünyaya barış, huzur, adalet ve mutluluk getirmez.

Barış için nasıl olmalı?
Her ülkenin temsilcileri olmalı ve bu temsilciler insan ve tabiata mutluk getirmek için birlikte barışçıl çalışmalıdır. Ve bu sadece gönülden olmalı ve çıkar-menfaat ilişkileri gözetmemelidir. Olursa eğer iyi ve doğru hizmet Allah rızası için olsun. Ki, çıkar ve menfaat gözetmesin. Adalet mekanizması iyi çalışsın.

Vesaire. Zaten, Sayın Erdoğan ve Evvelsi gün(hatırladığım kadarıyla) Gazeteci Fatih Altaylı bir yazısında Amerikan Başkan adayı Sayın, Biden'ın Erdoğan'a yönelik sözlerine üzerine bir yazı yazmıştı. Yazı içeriğinde Lobiler anlatılmıştı.

Neyse.

Bugün Sayın, Erdoğan! Müjdeyi açıklayacakmış. Allah biliyor gerçekte Müjde nedir.

Kısaca değineyin malum olduğumuz o müjde konusuna.
Bu ülke yıllardır fakirlik ve cehalet içerisinde batıl inanç ile bu günlere geldi. Ne değişti? Veya ne oldu da kime neler ile faydası oldu?

Allah için herkes adaletli olsa ve  işçiler, emekliler iyi ücret alsa, emeklileri ve halkı bankalara, devlete dahil muhtaç hale getirilmese... vs.

İslam size ne öğretti siz kadın, erkekler?

mmmmmm

Diğer taraftan bakış.
Çinli teknoloji şirketleri ülkemize çıkarma yapmış! Yerli üretici olarak bilinen birkaç şirket ne veriyor? Yüksek ücretli cihazlar ve istenilen değil, şirketler kendilerinin cihazlara yerleştirdiği düşük özellikler, donanım. vs.

Elinizi sıvı sabun ile yıkamak istiyorsanız pahalı ve ucuz ürünler kimyasal madde içeriyor. Pahalı ve ucuz ürün fark etmiyor. Her sıvı sabun ve her bebek şampuanı alınmaz! Dikkatli olunuz! Kendiniz, aileniz, bebeğiniz için doğru ürünü seçiniz. Maalesef çoraplar bile pamuk değil. Var olan ya denk gelecek veya alım gücünüz olacak.

Böyle bir Türkiye'de doğru ve iyi kalitede ürünler çoğunlukta olmaması şaşkınlık yaratıyor.
Çünkü bu ülke şehitler ülkesi Türkiye Cumhuriyeti.

Denetim ve yasaklamalar olursa her şey üretilir ve satılır olamaz!

Böyle devam ederse bundan sadece birileri zengin olur. Maalesef!
Helal ve Haram birbirine karıştırılır ve bu Haramı sevimli yapar...

İslam size bir şey öğretmedi mi?
veya siz İslam'dan bir şey öğrenmek istemediniz mi?

Önemli!
Daha fazla her şey için: masaüstü ekran ile her şeye ulaşınız.

Hiç yorum yok: