ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

5 Ağustos 2020 Çarşamba

Haberler

CHP'li Millet Vekili Sayın, Muharrem İnce'yi Kutluyorum! Allah razı olsun Muharrem İnce'den. Allah yardımcısı olsun Muharrem bey ve kimler var ise, Yolunuz açık olsun. İnşallah.

Konuyu Gazetelerden okursunuz.

********

6 Ünlü ve Güzel Kadın Sosyal Medya üzerinden (Sosyal Medyadan İnstagram biliniyor) Koronavirüse iyi geliyor şeklinde ticari ürün tanıtımı yapmış. Çok para almışlar tanıtım işinden. Yapılan tanıtım gizli olarak tanıtılmış. Yani dostane bir tanıtım. Yani, ürün pazarlaması yapılmış ve reklam ne de ürün tanıtımını içeren ibare bile dahil hiçbir bilgi verilmeden gizli ürün pazarlamışlar.

Verilen ya da para cezası o kadar komik ki resmen ödül olmuş patrona ve de o 6 ünlü güzel kadına.

Cezalar caydırıcı değil Cumhurbaşkanı Sayın, Tayyip Bey!
Ceza değil ödül.

Bir bilgi: Merhum Kemal Sunal'ın oynadığı bir film 100 Numaralı Adam. Hatırlatır ve her reklam işine balıklama atlanılmaması için bilgilendiririm sizleri. Haram ve Yalan işler ve kazanımlar helal olur mu?

*********

Yarın Ülkemizde ki tüm vilayetler Koronavirüs denetlemesi yapılacakmış.

Bayramda öyle bir gevşeklik vardı ki ne mesafe mi dediniz? 10-15-20 Gün sonra vaka oranları ne olur - olmaz Sağlık Bakanlığı verileri paylaşacak.
Kim veya kimler hasta olmuş kimler vefat etmiş Sağlık Bakanlığı 20 günlük süreçe göre bir değerlendirme yapılıp kamuoyu ile veriler paylaşılacaktır.

*******

Gazeteci Sayın, Fatih Altaylı'da yazmış o İsrail. Tahmini olarak ve henüz kesin bir bilgi değil.

Ben Beyrut'taki patlamayı gördüğüm anda Medya üzerinden İsrail dedim, ama tahmini olarak.
Çünkü her acı olayın arkasında değilse bile İSRAİL kuvvetle ihtimal.
Oklar İsrail'i gösteriyor. Sakın yanlış anlamayın! Paranoyaklık değil. Kuvvetle ihtimal. Anlaşılıyormu?

Bir diğer: Simpson isimli çizgi film hep tesadüf der ama ben inanmıyorum. Trump ve birçok kişi ve sonunda bu Beyrut'ta ki patlamayı bildin ama nasıl oldu? İnsanları aptal yerine koymayın artık! İsrail A.B.D. ülkesini satın mı aldı?

Yakın bir zamanda A.B.D.'de Başkanlık seçimi var. Ve bu işler öyle karanlıkki... İnsanlar hiçbir adayı desteklemesin. Seçilen aday kime hizmet edecek? Cevap: kuvvetle ihtimal İsral'in hizmetçisi olur. Veya ? Amerikan halkına derim ki; Tercihinizi çok doğru yapın hiçbir ülkenin ve özellikle İsrail'e hizmetçisi olmayınız. Karar senin Amerikan halkı ve Amerikan vatandaşları.

*******

Çin hükümetini kınıyorum!
insanların özel hayatından sanane Çin!

Uygur Türkleri ve HonKong vb. Bu mevzubahis dolayısıyla Çin Hükümetini kınıyorum!

TikTok uygulamasıyla duydunuz veya vakıf oldunuz konuya. Halbuki bunun geçmişi var. Yeni değil. İlk kez yıllar önce Çin Hükümeti Black Bery isimli mobil telefon üreticisinden bir şifre isteği tüm medyaya veya büyük çoğunlukla medyada gündemdi Black Bery isimli mobil cihaz üreticisinin cihaz şifresini vermemek için direnç göstermişti. Ve yıllar sonra Çinli üretici Huawei ile skandal patlak verdi ve medya çalkalandı. A.B.D. Başkanı Sayın, Trump pek destek görmedi yaptırımlarla ilgili. malum eleştirilen bir Başkan Sayın, Trump.
Çünkü Huawei hiçde masum değil ama kapının arkasında Çin Hükümeti var olabilir mi?

Konuyu medya arşivlerinden araştırarak öğrenirsiniz.

********

Bu da benden:
Çam ağaçlarının iğne yaprakları sararmış ve kurumuş olduğundan dolayı dökülmüş veya düşmüş. Yapraklar yeşil olduğunda canlı olur. Hatta içerisinde su vardır canlı yeşil yapraklarda. İçerisinde sıvı olmayan kurumuş ve sararmış yapraklarda canlı hayat ışığı sönüktür bu nedenle anlarızki Eylül Ayı müjdelenir. Bu müjdeyi hava değişimi ile ve ağaçların yapraklarının dökülmesi veya düşmesi ile Sonbahar mevsiminin  müjdesini de böylece anlamış oluyoruz.

Ne diyoruz? Cevap: Hep birlikte söyleyelim; HOŞ GELDİN SONBAHAR!
HOŞ GELDİN EYLÜL!

Bilgi: bilgi almak için web görünümünü tercih ediniz.

Basın ve Medya üzerinden bilgi alınır ve bir çok bilgi ile harman edilir bilgi. Doğru olmayabilir her bilgi.
Çok doğru olan bir yazı olmayabilir.

Hiç yorum yok: